≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bruno Kaboklo posle trijumfa protiv Makabija: "Ovo je najluđa utakmica koju sam igrao..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobra partija centra crno-belih...

  • 1
Bruno Kaboklo Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Partizana savladali su Makabi rezultatom 88:79, u okviru 21. kola Evrolige. Izabranici Željka Obradovića bili su u rezultatskom deficitu tokom većeg dela meča, a "Ponos Izraela" je u jednom trenutku imao i +24, kada je na semaforu stajalo 39:15.

Ipak, u drugom delu igre crno-beli su zaigrali mnogo bolje i ostvarili jako bitan trijumf. Svoje utikse o ovoj pobedi izneo je i Bruno Kaboklo.

Centar crno-belih nije krio oduševljenje, a takođe je istakao da je ključno što nisu odustajali.

- Ovo je najluđa utakmica koju sam igrao, srećan sam da smo dobili. Ovo je košarka, pogodili smo jedan koš vredan 30 i preokrenuli  - započeo je centar Partizana.

Takođe je istakao da velike zasluge za trijumf pripadaju i navijačima crno-belih koji nisu prestajali sa pesmom ni kada je Partizan bio u velikom rezultatskom deficitu.

 - Malo, po malo smo prilazili, nismo se predavali i navijači su nam pomogli. Mislim da smo igrali agresivno u drugom poluvremenu, nismo dobro počeli, ali smo se posle navikli na njihovu igru i uspeli da preokrenemo- nastavio je Kaboklo

Za kraj, Brazilac je istakao da ekipa nakon ove pobede ima više samopouzdanja.

- Pobeda je veoma bitna, protiv jakog ekipa, pokazuje da možemo do preokreta i nastavićemo da napredujemo, imamo sada više samopouzdanja - završio je Kaboklo.

(Telegraf.rs)

Video: Trening košarkaša Partizana uoči utakmice protiv Makabija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko perovic

    14. januar 2024 | 02:01

    BRAVO BRUNO..IGRAS KRALJEVSKI...GROBARI TAKO NAVIJAJU DRUGACIJE NEZNAJU...SAMO NASTAVI OVIM TEMPOM...DOBRO JE STO TE IMAMO A TEK SI NA 70%..KAD MASINA BUDE U PETOJ LOMICEMO SLOMICEMO SVE RIVALE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA