Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović žestoko odgovorio na prozivke: "Ovi sa društvenih mreža su najpametniji"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana dobio pitanje o kritikama na konferenciji za novinare posle pobede nad Makabijem

  • 20

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan posle velike pobede njegovog tima nad Makabijem u kojem su crno-beli slavili sa 88:79, a posle meča je imao i burnu konferenciju, koju je obeležila i rasprava sa novinarkom koja ga je sa tri pitanja potpuno izbacila iz takta.

Bilo je tu još jedno pitanje koje se može podvesti pod "škakljivo", gde je upitan o kritikama koje su se pojavljivale posle nekoliko poraza u Evroligi, posebno u komentarima po društvenim mrežama.

Željko im nije ostao dužan, ali je istakao da ga ti komentari ne dotiču, niti se na njih obazire.

- Uvek sam govorio da svačije mišljenje poštujem. Naš posao je dobar koliko je dobra poslednja utakmica. Ja se na komentare ne obazirem, niti slušam niti me to interesuje. Nigde ne pratim gde neko piše i komentariše, pogotovo na društvene mreže gde su svi najpametniji. Imam svoj posao, radim ga i nastaviću da dajem sve od sebe. Imao sam ozbiljan razgovor sa igračima juče, jer smo gledali najbitnije delove meča iz Istanbula, pokazali im odlične stvari koje smo radili i loše, i rekao sam im da je ovo prilika da napredujemo i igrački i ljudski, ali i za mene takođe i kao trener i kao čovek, jer svaki dan kada ustaneš imaš priliku da napreduješ.

- Ja svaki dan provedem 4 sata gledajući video analize, a moji pomoćnici su odradili veliki deo posla, a oni su uradili i prvi deo treninga. Ja sve što sam uradio, uradio sam zahvaljujući mom stručnom štabu. Biće padova i uzleta, ali hajde da budemo bolji svaki dan, a onda sam im rekao da ih mnogo volim, što je istina, ja provodim sa njima mnogo vremena, iako nekada izgleda da se nerviram mnogo, pravim korekcije - rekao je Željko Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalan odgovor Obradovića novinarki: "Evo idem da se isplačem u svlačionicu koliko smo bili loši"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veseli se srpski rode

    13. januar 2024 | 09:53

    Zeljko Doktore..to sto pisu ALBANCI ne uzimaj za ozbiljno..ono su navijaci malog kluba nastalog u tirani i niko ih ne dozivljava ozbiljno..oni nemaju sta da pisu o svome malom klubu pa se pokusavju malo osjecati vaznima pisuci o instituciji i velikom srpskom ponosu..zalimo ih ali sami su tako htjeli..priroda ih je kaznila i cijeli zivot im je dan zalosti..veseli se srpski rode a kmecite albanjerosi

  • DD

    13. januar 2024 | 10:57

    Prvi kažeš da te ,,komentari ne interesuju,, a onda ,,ovi sa društvenih mreža su naj pametniji,, batice ajde se malo sredi pa onda na konferenciju za štampu.

  • DD

    13. januar 2024 | 10:51

    Složio bi se sa tobom da si rečit i kada gubiš, ovako ,,ma zdravo,, sa patetikom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA