Vreme čitanja: oko 1 min.

Željko Obradović: "Partizan i Žalgiris su dva tima protiv kojih se sudi najviše faulova u Evroligi"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strateg crno-belih istakao je i da je Žalgiris podigao nivo agresivnosti posle dolaska Trinkijerija

  • 13

Ekipa Partizana ovog petka od 20.30 časova igra meč 23. kola Evrolige protiv Žalgirisa na domaćem terenu u "Štark Areni".

Dan pred susret, tim je odradio i trening na kojem se novinarima obratio trener Željko Obradović, koji ističe da će najveća pretnja Partizanu pretiti od spoljnog šuta Žalgirisa.

- Ono što je važno pred utakmicu je da će imati tri igrača koja nisu igrala u prvom meču. To su Lekavičus, Butkevičus, koji mnogo pomaže odbrambeno timu i Manek na poziciji četiri kojeg Trinkijeri koristi mnogo. Igra zaista dobro. Kada pričamo o Andrei, njegovim dolaskom su dobili na agresivnosti. Na poslednjih pet utakmica imaju tri osvojene lopte više po utakmici. Ono što ih krasi je najbolji šut za tri poena u celoj Evroligi. Još jedna stvar koja je važna jeste to da smo mi dva tima protiv kojih se najviše faulova sudi. Tu smo negde slični otprilike. Evidentno je da se podigla agresivnost, neki igrači su dobili veću agresivnost. Sve što smo znali pred prvi meč, sve je isto.

Kaže da je Tristan imao probleme sa kolenom, ali da je i pored toga odradio trening.

- Imao je Tristan male probleme sa kolenom, ali je odradio trening.

Nada se da će sutra biti dobra atmosfera i da će to pomoći ekipi.

- Uvek se radujemo toj činjenici, imali smo dva dobra treninga i nadam se da će iz tih dobrih treninga doći i dobra igra sutra protiv Žalgirisa.

(Telegraf.rs)

Video: Koprivica: "Odlična timska ekipa, sigurno će biti jači nego iz pvrog duela"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    25. januar 2024 | 15:07

    imate najbolje sudjenje u celoj evroligi!

  • Vučko

    25. januar 2024 | 14:59

    Ovaj čovjek nema ni stida ni srama! On da priča o suđenju! Partizan je najpovlašteniji tim kod sudija, a svira im se najviše faulova jer im igra u odbrani ponekad liči na ragbi!

  • Zar je bitno

    25. januar 2024 | 15:12

    Patetika na delu jos jednom. Sudjenje koje ima Partizan nema Real Madrid. To navlacenje to pravdanje posle svake odluke. Sramota da ovaj covek pomene sudjenje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA