Vreme čitanja: oko 1 min.

Balša pred meč sa Žalgirisom: "Imaju novog trenera, koji je bivši strateg Partizana..."

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dotakao se Koprivica i onoga što će biti važno kako bi se došlo do pobede

  • 0

Košarkaši Partizana biće domaćini Žalgirisu u 23. kolu Evrolige, gde će tražiti 12. trijumf ove sezone u elitnom takmičenju.

Dan pred meč, održan je i trening u "Štark Areni", na kojem se pored trenera Željka Obradovića medijima obratio i centar Balša Koprivica. On kaže da se tim već nekoliko dana priprema za ovaj meč.

- Odlična timska ekipa, vratila su im se tri igrača od utakmice koju smo igrali sa njima. Dobili su novog trenera, malo drugačiju koncepciju igre imaju, tako da sigurno će biti jači nego u prvom duelu. Pripremamo se nekoliko dana, bićemo spremni da uđemo u meč.

Dodaje da zna da je Žalgiris upoznat sa atmosferom u Beogradu.

- Imaju novog trenera, koji je bivši trener Partizana, tako da su svesni atmosfere, oni imaju sjajnu atmosferu kod njih. Mislim da će biti jedan izvanredan meč.

Agresivnost će biti važna.

- Oni su prvi u Evroligi po procentu za tri poena, tako da su stvarno izvanredni što se tiče toga. A timski igraju vrlo dobro, na polovini terena, treba samo biti agresivan u odbrani, za centre - Bruna, mene, Frenka i Smajlija, da smo agresivno i ne dozvolimo lake prodore, što sledi posle lakih šuteva za tri poena. 

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: "Dolaskom Trinkijerija Žalgiris je dobio na agresivnosti"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA