≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostoja Mijailović o navodnoj ponudi za Džanana Musu: "Te poturene izjave za cilj imaju destabilizaciju kluba"

S. I.
S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja mislim da su ti natpisi potureni da u danu kada mi imamo jednu od najvažnijih utakmica u sezoni koju bi morali da dobijemo večeras..."

  • 13
Ostoja Mijailović Foto: Telegraf.rs

Navijači Partizana okupirali su trg Mađore u Bolonji gde će večeras klub u okviru Evrolige gostovati u Virtusu. Najavu sjajne atmosfere na tribinama začinio je i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

On je najpre zajedno sa navijačima zaigrao i zapevao, a onda se u izjavi dotakao brojnih tema, između ostalog i pisanjima španskih medija o ponudi kluba za Džanana Musu.

- Ja mislim da su ti natpisi potureni da u danu kada mi imamo jednu od najvažnijih utakmica u sezoni koju bi morali da dobijemo večeras... Jako je teško gostovanje ovde, biće teško večeras... I da se poturaju takve neistine, niko iz kluba nije komunicirao niti ka menadžeru niti ka igraču i to je jako neozbiljno. Igrač je pod ugovorom, nama je Real prijateljski klub i mi ne radimo posao na taj način - rekao je Mijailović i dodao:

- Tako da su to poturene priče. Ono što će se dešavati narednih dana i u narednom periodu je da mi moramo biti jedinstveni u klubu, zato što će pokušavati spolja da nas uruše. I te poturene izjave od raznoraznih kanala su nešto što treba da napravi destabilizaciju Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo se retko viđa: Ostoja Mijailović zapevao sa Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majstor

    2. februar 2024 | 15:51

    Ko o čemu, Ostoja o poštenju

  • Nikša

    2. februar 2024 | 15:48

    "Prijateljski klub sa REALOM"???... Samo što vaš kapiten ne pruža ruku Ljulju u 1 utakmici u Madridu!!!! Prijateljski

  • Др

    2. februar 2024 | 16:32

    Добили ногу , па сада им други криви!?Јбг, глодарска посла!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA