Vreme čitanja: oko 1 min.

Jago o nesportskom faulu u zadnjem minutu: "Meni ga sviraju, a čovek je bio i meni sa rukom na licu"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očito Brazilac nije mogao da bude srećan

  • 7
Jago dos Santos Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su šokantno od Žalgirisa posle završnice koja će se dugo prepričavati i zbog sudijskih odluka, pre svega arbitra Đordija Alijage iz Barselone.

On je prvo dosudio nesportsku grešku Jagu dos Santosu, a onda nije video gaženje linije za polovinu terena Kinana Evansa, mada se na ponovoljenom snimku činilo da se to desilo.

Prvotimac Zvezde, Jago dos Santos je istakao da preuzima odgovornost za Sport Klub, jer je kod njega lopta bila najviše u rukama na kraju meča.

- Teško je. Igrali smo, borili smo se i na kraju smo izgubili od Žalgirisa. Teško je pričati o tome sada. Ne znam, preuzimam odgovornost, kontrolisao sam meč, držao loptu u rukama, mogao sam da postignem koš, a to nisam uradio. Preuzimam odgovornost, lopta je bila u mojim rukama u poslednjem minutu. Tužan sam, jer ja sam pobednik, ja uvek hoću da pobedim, čak i na treningu. Sada ću gledati meč i gledati šta mogu da poboljšam.

Poraz kao poraz nije lako pao Dos Santosu, pa je prokomentarisao i tu odluku sudije Alijage.

- Ne znam. Težak je meč, bilo je kontakta, a oni su svirali meni taj faul. Čovek je bio i meni sa rukom u licu. Ne znam, čovek je imao tu loptu, pokušao sam da je izbijem, udario ga po glavi. To je košarka, desilo se. Treba nam pobeda, treba njima i to se desilo...

(Telegraf.rs)

Video: Davidovac: “Nervira nas što nemamo domaćinsko suđenje”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    9. februar 2024 | 23:29

    Sram te bilo, ti si glavni krivac vecerasnje pobede pretvorene u poraz! O cemu ti pricas, covek sa podignutim rukama i loptom koju baca a ti ga namerno udaras po licu sto ne mozes dohvatiti loptu u rukama i sta ti dalje nije jasno? Nismo mi slepi da bi nas ti ovde ubedjivao u tvoje bajke. Odlazi sa sve trenerom koji te forsira a ne znas osnovna pravila kosarke.

  • Mare

    9. februar 2024 | 23:31

    Ali, ti ga jesi napravio, udario si coveka rukom u lice. To sto je ispalo nesrecno tako i sto nisi hteo, to te ne opravdava, ne pravi se fual tako

  • nikola1989

    10. februar 2024 | 00:15

    i na sve to on se smeje dok daje interviju. Nula od igrača, što se tiče mozga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA