Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Mitrović ne namerava da stane: Srbin potvrdio pobedu Al Hilala i iskupio se za promašen penal

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je 27. uzastopni trijumf saudijske ekipe

  • 1
Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović Foto: X / Printscreen / FootColic

Fudbaleri Al Hilala zabeležili su pobedu u okviru 23. kola saudijskog šampionata, pošto su na gostovanju savladali Al Rijad sa 3:1. U strelce se na pomenutom meču upisao i srpski fudbaler Aleksandar Mitrović koji je realizovao penal u trećem minutu nadoknade.

Al Hilal je mogao da povede već u 11. minutu susreta, ali je tada pogodak Aleksandara Mitrovića poništen zbog ofsajda. U smiraj prvog poluvremena, tačnije u osmom minutu nadoknade, Mitrović je bio neprecizan sa bele tačke, te se na odmor otišlo najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Al Rijad je početkom drugog dela pogotkom Bulajhija, ali su se gosti brzo konsolidovali i u rasponu od 74. do 90. minuta postigli tri gola. Izjednačenje je doneo Neveš, Mihael je pogodio za potpuni preokret, da bi pobedu Al Hilala potvrdio Aleksandar Mitrović golom iz penala.

Ovim trijumfom tim Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića je u potpunosti iskoristio kiks velikog rivala - Al Nasra i sada ima 12 bodova više.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj pred 172. večiti derbi poslao jaku poruku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA