Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđušić ima rešenje posle poraza: "Jako je teško dati komentar posle ovakve utakmice, ali..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teško mu je pao poraz, ali svestan je da se mora gledati već na sledeći meč

  • 3
Danilo Anđušić Foto: Telegraf.rs/Srđan Todorović

Košarkaši Partizana poraženi su u meču 28. kola Evrolige protiv Olimpije iz Milana, a nakon utakmice je svoje viđenje meča podelio Danilo Anđušić.

Smatra da je bila dobra utakmica, ali i kako moraju da je zaborave što pre.

- Kao što sam rekao i ostalima, jako je teško da dam komentar posle ovakve utakmice. Ponovo smo izgubili u poslednjim sekundama. Ostalo nam je jako bitnih utakmica i nadam se da će nam se to vratiti. Odigrali smo dobru utakmicu na strani, imali smo priliku da dobijemo, na kraju nismo, ali idemo dalje. Sutra je novi dan, trebamo da izvučemo pouke, zaboravimo što pre i da se spremimo za dalje - objasnio je Anđušić.

Osvrnuo se na navijače i njihovu posvećenost ekipi.

- Znači nam... Ponavljamo stalno koliko nam znači što u gostima igramo kao domaćini. Nisam očekivao da će biti ovoliko navijača. Atmosfera je bila neviđena, kao da igramo kao domaćini. Žao mi je što ih nismo obradovali, put bi im bio slađi da smo krunisali put pobedom. Zahvaljujem im se i nadam se da ćemo u budućnosti da ih obradujemo i da ćemo zajedno da se radujemo - zaključio je Anđušić.

Partizan će naredni meč u Evorligi igrati protiv ekipe Barselone i to u gostima, dok će Armani nastupiti protiv Baskonije.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović posle poraza od Armanija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA