≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mitrović sa navijačima poveo pevanje Teu: "Zaslužio je, to dovoljno govori kakav je bio njegov učinak"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajno je odigrao centar Zvezde

  • 0

U ubedljivoj pobedi Crvene zvezde nad Virtusom rezultatom 94:79 u meču Evrolige, istakao se sjajni nastup centra Luke Mitrovića. Sa izvanrednom odbranom nad Tornikeom Šengelijom, Mitrović je demonstrirao svoje kvalitete kao ključni igrač u timskom trijumfu.

Njegova izvanredna igra na terenu donela je ključnu prednost Zvezdi, nagoveštavajući sjajnu formu i predstojeće izazove u "Štark Areni".

- Definitivno mi je bila potrebna jedna ovakva utakmica i pobeda bez obzira na naš plasman na tabeli i izgubljene šanse za plasman u plej-in. Nije svakako imati dug niz poraza, posebno pred svojim navijačima. U svim takmičenjima, bitno nam je da odradimo kraj Evrolige kako treba.

Kaže da je publika ponovo imala svoj udeo u velikoj pobedi.

- Nije prvi put. Bilo je slučajeva i u prethodnim sezonama. Neke utakmice su takođe počele tiho, sa malo rezultatskog značaja, ali se završilo lepom slikom, navijanjem i kako u sportu, tako i u životu, treba uživati u momentima. Mi smo večeras uživali, bez obzira na stanje na tabeli. Nadam se da je i publika uživala.

Na kraju meča je i sam zapevao sa navijačima u čast Teodosića.

- Teo je svakako zaslužio, mislim da je prvi put u istoriji jedan igrač dobio ovacije i gostujućih i domaćih navijača. To dovoljno govori o njegovom učinku.

Nije bilo vremena za druženje sa gostima.

- Pa ne, oni su sinoć kasno stigli, nema mnogo vremena za druženje, samo par reči posle utakmice i to je to.

(Telegraf.rs)

Video: Publika pozdravila Teodosića nakon velike pobede protiv Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA