≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žalgiris prejak za Mirotića i Nejpira, evo šta pobeda Litvanaca znači za Partizan

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-belima više odgovora pomenuti trijumf litvanskog tima

  • 1
Nikola Mirotić Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Carabelli / imago sportfotodienst / Profimedia

Košarkaški Žalgirisa pobedili su ekipu Olimpije iz Milana u 32. kolu Evrolige rezultatom 87:73 i tako se u potpunosti vratili u igru za TOP 10!

Litvanski tim sada ima skor 14-18, isto kao i Olimpija i Valensija, dok je Partizan na 14-17 pre utakmice sa Olimpijakosom. Takođe, Efes ima 14-17 i utakmicu sa Baskonijom koja je u toku.

Vodila je Olimpija dva razlike na poluvremenu, da bi Žalgiris stigao do preokreta odmah u trećoj deonici. Na kraju zabeležili su treću vezanu pobedu u EL.

Kinan Evans je sa 20 poena bio najefikasniji u redovima domaćeg tima, a pratili su ga Samner sa 17 i Butkevičijus sa 13. S druge strane, Nikola Mirotić je za Milano ubacio 19 poena i imao sedam skokova, dok je Šabaz Nejpir stao na 17.

Žalgiris do kraja ligaškog dela gostuje Monaku i čeka Real, a Olimpija će čekati Virtus i gostovati Makabiju. Pomenimo i to da Partizan ima bolji međusobni skor od oba tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    28. mart 2024 | 23:00

    Nejpir.? Taj nema blage veze sa životom već nekoliko sezona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA