≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda tabela Evrolige nakon poraza Partizana od Olimpijakosa: Grobari, morate da strepite od ovoga

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se kao da ništa nije idealno

  • 28
n KK Olimpijakos, Željko Obradović Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana su uspeli da izgube neverovatno, pošto su imali ogromnih +13 pred poslednjih 10 minuta, ali, na kraju su dopustili Olimpijakosu da se vrati u meč i da ih prestigne. Na kraju, Grci su i slavili sa 74:69, čime su naneli crno-belima izuzetno težak i neugodan poraz.

Ovaj poraz tek može da boli Partizan, pošto su crno-beli izgubili to da stvari budu u njihovim rukama. Više Partizan ne zavisi samo od sebe i svojih rezultata, već gleda i ka ostalima, gleda ka Efesu, Fenerbahčeu, ali i Zvezdi, koja bi mogla da im pomogne.

Naime, već pred ovo kolo je bilo jasno da je sve moguće, a bilo je i jasno da mnogo toga zavisi od drugih ekipa. Sada, čini se kao da se jedna ekipa pita za sve, a to je Efes, koji je savladao Baskoniju i koji sada u svojim rukama ima sve, jer će dve pobede da ih vode dalje.

Morao je Partizan da dobije Olimpijakos, a imao je sve kod sebe, imao je prednost, koja je nestala u poslednjih 10 minuta.

Kada se pogleda tabela, trenutno stanje je takvo da je Partizan pao na 11. mesto, gde imaju identičan skor kao Valensija, Olimpija i Žalgiris, ali, Efes je taj koji ih je prestigao i sada se nalazi na 10. poziciji.

Na devetom mestu je BAskonija sa skorom od 16 pobeda i 16 poraza, na desetom Efes sa skorom od 15 pobeda i 17 poraza, dok se gorenavedene ekipe nalaze na deobi od 11 do 14 mesta sa skorom od 14 pobeda i 18 poraza.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Kukoč stigao u Beograd da gleda Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    28. mart 2024 | 22:43

    Sinko, pišeš da je partizan na 11.mestu a on je na 13.

  • Milan

    28. mart 2024 | 22:58

    Partizan je ovim porazom zavrsio sa 10. Mestom.. efes dobija fenera

  • ToX

    28. mart 2024 | 22:45

    После оваквог финиша 4/4 сад кад погледам табелу ових 10 екипа које су сада овако позиционирани то су реално најбоље екипе које су заслужиле да иду даље,ово вечерас је срамно и сви треба да се запитају,јер ово није нормално,баш су сморили...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA