≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan više ništa nema u svojim rukama za TOP 10: Ova dva meča su ključna, i Zvezda može da im pomogne

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Efes sada ima trijumf više...

  • 12
Košarka Evroliga KK Partizan KK Olimpijakos Foto: Mileta Mirčetić

Iako su imalo vođstvo od +13 u poslednjoj deonici, košarkaši Partizana su izgubili utakmicu 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa i poprilično zakomplikovali plasman u TOP 10!

Tačnije, više ništa nije u rukama izabranika Željka Obradovića koji sada zaistaju jednu pobedu u odnosu na Anadolu Efes koji je slavio na vrućem gostovanju Baskoniji.

Tabela kaže ovako: Efes ima 15-17, Partizan 14-18, a do kraja ligaškog dela ostala su još dva kola. Ono što je dobra vest za crno-bel jeste to da imaju bolji međusobni skor od Turaka i verovatno lakši raspored.

Partizan, dakle, u najmanju ruku mora da bude izjednačen sa Efesom. U narednom kolu će gostovati Albi, dok će u poslednjem dočekati Valensiju koja takođe ima 14-18. Kao i Žalgiris i Olimpija, uz napomenu da svi ovi timovi imaju slabiji međusobni skor od crno-belih.

S druge strane, Efes će u narednoj rundi imati jedan težak meč i tu može da leži Partizanova šansa - derbi sa Fenerbahčeom u gostima. Zatim, u poslednjem kolu Efesu na noge dolazi Crvena zvezda koja bi u slučaju trijumfa mogla da pomogne svom večitom rivalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    28. mart 2024 | 22:38

    Obradovic izmenama opet prodao poslednju cetvrtinu, covek je pukao nije on vise ni za ABA ligu a kamoli euroligu, vreme je za penziju

  • Marcar

    28. mart 2024 | 22:38

    Sad ce opet crveni da se ogradi,nije on kriv.

  • profesor

    28. mart 2024 | 22:37

    Ce pomognemo 😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA