≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Reala posle pobede nad Zvezdom: "Imali su +16, ali moji igrači ne vole da gube"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Madriđani puni samopouzdanja...

  • 4
Čus Mateo Printscreen: Twitter/Real Madrid Baloncesto

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju u Madridu od ekipe Reala 101:94 u meču 32. kola Evrolige, u kojem su crveno-beli imali i 16 poena prednosti.

Posle meča, svoje viđenje utakmice je izneo trener Reala Čus Mateo.

-Igrali smo dobro, tim se borio za pobedu. Oni su igrali dobro. U jednom momentu su mali 16 poena prednosti, bili su takmičarski nastrojeni. Mi smo se mučili sa poenima. Ali igrači ne vole da gube, našli su formulu posle kraja treće četvrtine i poečeli da se bore. Kada smo našli način da igramo, igrali smo dobro, kontrolisali smo skok  i došli do pobede. Bilo je lepo za navijače jer su videli načina na koji smo pobedili. Moramo da razumemo situaciju. nije nam bilo važno  da pobedimo, ali smo želeli da pobedimo pred našim navijačima i srećno smo ovom pobedom.

Usledila su pitanja novinara, a jedno se odnosilo na broj pobeda u Evroligi Reala.

- Ne obraćam mnogo pažnje na rekorde. Fokusiramo se na plej-of. Želimo da budemo spremni. Te pobede govore o tome kako igramo. Kući smo igubili samo dva meča. Ali, bitno je da pobeđujete i na strani. Mislim da smo spremni za plej-of. nije lako kada te svi vide kao favorita. Način na koji igramo je mnogo bitniji od rekorda.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos poslao jaku poruku navijačima: "To je moj posao i ja ću to uraditi verujte mi!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    30. mart 2024 | 05:51

    Ne vole ni sudije kad gubi Real.

  • NekoKo

    30. mart 2024 | 08:01

    Sve ove trenere koji se prave pametni a treniraju: Real, Barselonu, Panatinaikos, Olimpiakos, Makabi ... baš bih voleo da vidim u Zvezdi, Žalgirisu, Bajernu, Partizanu...svim ostalim klubovima u EL. Vode klubove sa formalno i neformalno višestruko većim budžetima i logično pobeđuju ali ne umeju čak ni šmekeri da ispadnu. Čast izuzecima. Veliki stručnjak bi mogao da pojasni kako je uopšte od očajne Zvezde i to bez plejmejkera uopšte gubio 16 razlike? Reče jednom Ataman - dajte mi budžet i uslove kao što ima Željko i ja ću biti prvak Evrope. To se i dogodilo.

  • Rom

    29. mart 2024 | 23:36

    Idi više.. previše je.. još ne mogu da verujem da smo pustili Ivanovića zbog Sferospulosa.. vratite Radonju..on je i Reala redovno dobijao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA