≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koji trener u Evroligi je najnervozniji? Pojavila se lista, evo da li se na njoj nalaze Obradović i Sferopulos

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portal "Basketnews" sabrao je broj tehničkih grešaka koji su zaradili treneri ove sezone

  • 10
Janis Sferopulos i Željko Obradović Foto: MN Press

Polako, ali sigurno privodimo kraju još jednu sezonu u Evroligi. Crvena zvezda ostala je bez šansi da se nađe u plej-inu, dok će se Partizan za tu poziciju boriti kroz poslednja dva kola, ali više ne zavisi samo od svojih rezultata.

Zanimljivo istraživanje pred kraj ovog ligaškog dela sezone sproveo je portal "Basketnews", koji je istražio koji su to treneri bili najnervozniji ove sezone u Evroligi, odnosno ko je na kraju uspeo da sakupi najviše tehničkih grešaka od arbitara.

Interesantno je da na samom vrhu liste nema ni trenera Partizana, Željka Obradovića, a ni stratega Crvene zvezde, Janisa Sferopulosa, a mnoge će možda iznenaditi ko je na čelu.

Naime, u pitanju je trener Valensije, Aleks Mumbru koji je za 32 utakmice uspeo da sakupi čak 11 tehničkih grešaka, a pošto se svaka od njih plaća, nema sumnja da je osetio i ozbiljno "olakšanje" u novčaniku.

Drugo mesto na ovom spisku dele treneri Makabija, Oded Kataš, potom Barselone, Rođer Grimau, strateg Panatinaikosa, Ergin Ataman, kao i Đanmarko Poceko, koji je dok je vodio Asvel stigao da "zaradi" čak osam tehničkih grešaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by BasketNews (@basketnews)

Šesto mesto pripada Dimitrisu Itudisu, koji više nema posao, a koji je dok je bio u Feneru napravio tehničku grešku pet puta, koliko je učinio i Pablo Laso u Bajernu, a zatim i Erdem Čan dok je bio u Efesu.

Za kraj, tu se nalazi Luka Banki koji je stigao da napravi četiri tehničke greške na klupi Virtusa iz Bolonje. To znači da su Obradović i Sferopulos ostali na tri ili manje tehničkih grešaka ove sezone.

(Telegraf.rs)

Video: PODCAST Svaka čast svima #5: Igrači Liverpula trče po Zlatiboru, da li je Luka Dončić razmažen?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    2. april 2024 | 09:59

    Rumeni treba da bude na prvom mestu. Na svakom meci ima osnova da dobije vise tehnickih, ali on je zasticen kao beli medved

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    2. april 2024 | 09:44

    Логично за руменка, кад Бодирога наређује, а судије "шуте" тако да је он миран што се тиче техничких...

  • Lakirana cipelica

    2. april 2024 | 09:45

    Prvo mesto zauzima deda Zelimir jer ih trpa ko samo neće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA