Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan se oglasio ponoćnim saopštenjem: "Nepromišljeni gestovi bacili ljagu..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Areni su viđena i prepucavanja navijača, kao i bakljada po završetku susreta, a tim povodom, klub se oglasio ponoćnim saopštenjem

  • 22
KK Partizan - KK Valensija Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Valensije sa 77:66, i tako pobedom spustili zavesu na ovu sezonu u Evroligi.

Ipak, u Areni su viđena i prepucavanja navijača, kao i bakljada po završetku susreta, a tim povodom, klub se oglasio ponoćnim saopštenjem.

- KK Partizan je večeras okončao takmičenje u Evroligi za sezonu 2023/24. U utakmici 34. kola, savladana je Valensija i ujedno je postavljen novi rekord takmičenja kada je u pitanju prosečna brojnost navijača u dvorani tokom ligaškog dela sezone. Uprkos velikoj želji, takmičarski cilj u Evroligi nije ispunjen, ali se ekipi i stručnom štabu mora odsti priznanje na upornosti i borbi do samog kraja.

- Ovim putem, Klub se od srca zahvaljuje svim navijačima koji su kupovali sezonske i dnevne karte i doprinosili tome da slike prepune Beogradske arene iz nedelje u nedelju obilazi svet. Ipak, KK Partizan ovim putem želi da istakne nerazumevanje određenih dešavanja i neslaganje sa pojedinim postupcima kojima smo večeras svedočili.

- Iako su svi svesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakteriše navijače Partizana, Klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tokom večerašnje utakmice, sa različitih strana Arene. Takođe, Klub ne razume neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana za koji smo se zajedno borili. Partizan poziva navijače da budu uz tim u predstojećem plej-ofu ABA lige. Da navijaju srčano, ali i pametno i odgovorno prema klubu koji vole. - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    13. april 2024 | 01:23

    Tako je to sa glodarima,kad brod tone oni skaču jedni preko drugih grizu se i prave haos jer ne mogu da ahvate sra im sw dešava....mukice.

  • želimir vragolan

    13. april 2024 | 00:54

    časovi ljubavi

  • Nikša

    13. april 2024 | 07:38

    Jel ZVEZDA kriva??? Šta kaže lesor???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA