Vreme čitanja: oko 1 min.

Upoznajte "Milošinja Teodosića": Evroliga se našalila sa igračem Zvezde, pa pokazala neke od ludih asistencija

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očigledno ga obožavaju

  • 0
KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Nakon dugo čekanja, srpska publika je ove sezone dobila priliku da gleda Miloša Teodosića u domaćoj košarci, pošto je plejmejker stigao u Crvenu zvezdu, gde se ipak nije baš proslavio u Evroligi, s obzirom na to da je ekipa završila na 16. mestu u ovom takmičenju.

Ipak, čak i pored slabijih igara Zvezde u ovom takmičenju, Miloš Teodosić je uspevao da radi ono što najbolje ume - da pronalazi rupe u odbrani i deli asistencije, koje doslovno inspirišu decu da se bave ovim sportom.

Zbog toga, Miloš Teodosić je i među dražim igračima, kada je reč i o samim administratorima Evrolige, te su oni iskoristili šansu i odlučili su da naprave još jedan video u njegovu čast.

Oni su iskoristili šalu u kojoj ljudi pogađaju zastavu, a gde se u kasnijem editu sve ispravi, pa su tako zastavu Srbije promenili za Brazil, kako bi predstavili "Milošinja Teodosića".

Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu u nastavku teksta.

@euroleague Milosinho Teodosic 🇧🇷 #milosteodosic #teodosic #whatflagisthis #euroleague #euroliga #everygamematters ♬ suara asli - foot_earthcr7 - THE MENTALITY

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić odgovorio na pitanje da li će igrati u Zvezdi naredne sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA