Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Efes u Evroligi

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pred crveno-belima je novi izazov u Evroligi

  • 1
Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda Fenerbahče Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde igraju ovog petka u Štark Areni meč 11. kola Evrolige protiv Anadolu Efesa. 

Crveno-beli u ovaj meč ulaze posle pobede nad Krkom u ABA ligi, ali i poraza u Evroligi u prošlom kolu od Armanija. Tako, utakmica protiv Efesa pred domaćim navijačima, i eventualna pobeda, i te kako, bi značili za tim Janisa Sferopulosa.

Ono što je svakako dobro za domaći tim, jeste povratak kapitena Branka Lazića, kao i najava da bi Adam Hanga uskoro mogao da se priključi timu i počne sa treninzima. Kada je o Efesu reč, u timu neče biti Tibora Plajsa, kao i Majka Dauma, ali i Anta Žižića i Elajdže Brajanta.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos je istakao da njegov tim očekuje zahtevan meč.

- Oni imaju veoma iskusne igrače i za mene to što imaju nekoliko odsutnih košarkaša zbog povreda neće promeniti način na koji pripremamo utakmicu. Imaju oni mnogo solucija i načina na koji mogu da pokriju njihovo odsustvo. Znaju vrlo dobro kako se igra na vrhunskom nivou i zato moramo da budemo koncentrisani, pogotovo u odbrani, jer imaju igrače koji su veoma aktivni i "mogu da te ubiju". Sa druge stane, ofanzivno moramo da igramo pametno - istakao je grčki stručnjak.

Utkamica se igra od 20 sati u Štark Areni, a direktan preno možete pratiti na Sport Klubu 1.

(Telegraf.rs)

Video: Trener crveno-belih pred duel sa Efesom: Ozbiljan su tim, moramo biti oprezni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    1. decembar 2023 | 08:31

    Na žalost sleduje još jedan poraz i to ubedljiv. Pored svih problema još je i par igrača iz ove šestorke, koja je do sada manje više bila super, u padu forme. Od ostalih trubadura nema šta da se očekuje. Neki su totalno razočarenje poput Nejpira i Tobija, a za ove ostale tipa Lazarević, Ilić, Kuzmić, Simonović je jasno bilo u startu da su igrači za po par minuta u EL i to kada su u svom najboljem izdanju u poslednjih nekoliko sezona. Davidovac može po neku celu utakmicu da odigra na visokom nivou ali već treću sezonu to je tek po neka a ove između su katastrofa. Šta reći.? Igrači igraju koliko znaju i mogu, kriv je onaj ko ih je doveo. Sferopulos radi sve što je do njega i ne snosi promil odgovornosti za ovo stanje u timu. Sa ovim brojem upotrebljivih igrača maksimum može da se igra 3/4. Koji je njegov pravi motiv bio da preuzme ovakvu Zvezdu, sa sigurnošću nikada nećemo znati, ali verovatno samo da se vrati poslu u Evro ligi.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA