Vreme čitanja: oko 1 min.

Sat kuca, bomba je na pomolu da eksplodira: Dvajt Hauard sve bliži dolasku u Evropu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakvo bi ovo pojačanje bilo za svaki klub

  • 1
Lakers Nuggets Basketball Foto: Tanjug/AP

Nedavno su se pojavile informacije da bi Dvajt Hauard mogao da dođe i oproba se u evropskoj košarci nakon što je proveo određeni deo sezone na Tajvanu, a sada dolaze i nešto bliže informacija.

Naime, kako tvrdi poznati košarkaški novinar Mateo Andreani, Dvajt Hauard je izuzetno blizu dolaska u Evropu!

On kaže da za ovog igrača postoji interesovanje klubova iz Evrolige, ali i Evrokupa, te da on pažljivo bira svoje opcije i gleda šta bi bila najbolja sredina za njega.

Dvajt Hauard je prethodnu sezonu proveo u Taujan Lajonsima, gde je igrao u proseku 35 minuta i imao je po 23.2 poena po meču, a dodavao je i 11.5 skokova za to vreme, dok je čak i asistirao pet puta po utakmici.

Nema sumnje, Dvajt Hauard bi bio prava bomba za bilo koji klub, ali pitanje je koliko bi doprineo igrač u njegovim godinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    4. decembar 2023 | 16:46

    Cudno da ga niste smestili u partizan. Da podsetimo. Mirotic, moneke - Bruno; Majk Dzeims, kalates - jaramaz; terens ross, hezonja, dorsi - ponitka; tavares, jan veseli, motli, milutinov - kaminski... To je nasa realnost sa kojom cemo da se popnemo na vrh evrope. Partizan sampion

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA