≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova katastrofa za Efes: Jilmaz slomio rame i priključio se "bolnici", pirova pobeda nad Panatinaikosom

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Većina glavnih igrača u timu Efesa je povređena

  • 0
KK Efes Foto: MN Press

Košarkaš Efesa Erkan Jilmaz slomio je rame na večerašnjem meču 12. kola Evrolige protiv Panatinaikosa, u kojem je njegov tim slavio 71:68. A, ovu vest saopštio je trener turskog kluba Erdem Džan posle meča, a prenep Basketnjuz. 

Jilmaz je napustio teren u drugoj četvrtini, pošto se sudario sa protivničkim igračem Kendrikom Nanom. Košarkaš Efesa je odmah otišao u svlačionicu, a Džan je po završetku meča rekao da Jilmaza očekuje duža pauza.

- Mnogo mi je žao, jer smo večeras na duže vreme izgubili Erkana. On je slomio rame. Jilmaz je sjajan košarkaš, koji mnogo doprinosi timu - rekao je Džan.

Jilmaz je odigrao nešto više od 12 minuta protiv Panatinaikosa, a za to vreme postigao je dva poena i imao je tri skoka. Efes je pobedio Panatinaikos 71:68 u meču 12. kola Evrolige.

Turski klub ima ove sezone dosta problema sa povredama igrača. Na listi povređenih se nalaze Vil Klajburn, Rodrigo Boboa, Tibor Plajs, Elajdža Brajant, Derek Vilis i Ante Žižić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA