≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad Knez udari na Kralja... Saša Obradović i Džordan Lojd išamarali Real Madrid u Monaku!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva utakmica, ovo će boleti!

  • 0
Saša Obradović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Monaka su na svom terenu poprilično ubedljivo slavili protiv Reala iz Madrida sa 98:76, čime su ekipi iz Španije naneli i treći poraz u ovoj sezoni Evrolige iz 22 odigrane utakmice, a sve zahvaljujući Džordanu Lojdu i Majku Džejmsu.

Srpski trener na čelu Monaka, Saša Obradović praktično je održao košarkaški čas ekipi Reala, koja je već posle prve deonice krenula jednom stranputicom iz koje nije bilo povratka.

Već na poluvremenu, posle 20 minuta je ekipa Monaka imala prednost od čak 16 poena, pošto je bilo - 56:40 u korist Kneževa.

Naravno, navijači Reala su se ponadali da ih čekaju nešto bolji nastavk meča, ali, to se nije dogodilo.

Monako je nastavio svoju dominaciju i u trećoj deonici, prednost su uvećali do čak 26 poena, čime su praktično i rešili meč. Poslednji trzaj je imao Real u poslednjoj deonici, ali, daleko je to bilo od dovoljnog da dođe do pobede.

Najefikasniji na meču bio je Džordan Lojd sa 19 poena, 15 je dodao Majk Džejms dok je Alfa Dialo imao 14. Dvocifren je bio i Donatas Motijunas sa 13 koševa u redovima Monaka.U ekipi Reala su najbolji bili Džanan Musa sa 12 poena, jedan manje je dodao Rudi Fernandes, a Fabijan Kozer je imao 10.

(Telegraf.rs)

Video: Džavonte se na zagrevanju pojavio u nesvakidašnjem izdanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA