Vreme čitanja: oko 1 min.

Ataman pobesneo posle poraza u Grčkoj: "Koja to profesionalna liga ima utakmice ponedeljkom od pet popodne?"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije nimalo bio srećan turski stručnjak

  • 3
Ergin Ataman Foto: FIBA

Košarkaši Panatinaikosa doživeli su ranije danas šokantan poraz na domaćem terenu od Arisa, inače prvi od početka sezone u grčkom šampionatu, čime su malo zakuvali situaciju u borbi za prvo mesto - 70:73.

To je samo dodatno razbesneo Ergina Atamana, koji je imao šta da poruči i čelnicima takmičenja, jer nije bio zadovoljan terminom utakmice.

- Imam jedno pitanje. Da li znate ijednu profesionalnu ligu koja igra utakmice od 17.00 časova ponedeljkom? Ovo je smešno. Posle paklene nedelje, hajde da igramo u pet popodne u ligi u ponedeljak... Kako da pripremite igrače i da ih koncentrišete za meč? Nema vremena za to. Ulažemo 25-30 miliona evra i onda igramo radnim danom od pet. Ne koristimo prednost domaćeg terena. Sve je bilo tragično. Tm je bio loš, a i sudije, zbog toga smo izgubili. Čestitam samo protivničkom timu na pobedi.

Nije štedeo reči Ataman, već je nastavio.

- Svaki put se dešava ista stvar. Mi smo jedini koji igraju tako. Radni dan? Pet popodne? Zašto? Neka mi neko odgovori - bio je besan Ataman.

Sledeći meč u Evroligi će Panatinaikos odigrati već u petak od 20.15 časova protiv Fenerbahčea.

(Telegraf.rs)

Video: Evo zašto je prekinut meč u Morači, kapiten Budućnosti molio navijače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA