Vreme čitanja: oko 2 min.

Obradović posle "gužve" u Turskoj: "Rekao sam da odu, da ne bude kao sa Partizanom i Realom prošle godine"

S. L.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Monaka je uspeo malo da smiri situaciju

  • 9
Saša Obradović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Monaka su slavili protiv Fenerbahčea na vrelom gostovanju u Istanbulu sa 65:62, čime su seriju vratili svojoj kući, gde će odigrati majstoricu koja će odlučiti i ko će otići u Berlin na fajnal for Evrolige.

Ovaj meč je obeležilo i uletanje navijača na samom kraju, kada je došlo do koškanja, dok je trener Monaka Saša Obradović pokušao da smiri situaciju.

On je nakon meča podsetio i na dešavanja Partizana od prošle godine, kada su se takođe pobili na terenu sa igračima iz Real Madrida.

- Bez obzira na to da li smo dobili utakmicu, trebalo je da se vratimo u našu svlačionicu. Neko može nešto da baci, ali vi morate da se distancirate. Treba da odete i ne obazirete se na to. Mogu da kažem da sam ja u prošlosti bio prvi koji je kretao da se fizički obračuna. Sada sam pametniji i rekao sam: ‘Odlazi’, da ne bi bilo prošlogodišnjeg iskustva sa Partizanom, Kevinom Panterom i Serhiom Ljuljom - rekao je Obradović.

Potom, pričao je Obradović i o samoj utakmici.

- Bili smo mnogo mudriji, delili lopte, defanzivno smo takođe bili pametniji, konstatni smo bili čitav meč. Dozvolili smo da izuzetno ofanzivan tim kakav je Fenerbahce, ofanzivno orijentisan, postigne malo preko šezdeset poena. Odradili smo sjajan posao u odbrani. Svi igrači koji su bili u igri su doprineli, neko u odbrani, neko u napadu. Mislim, sjajno je biti trener ovog tima.

Na kraju, on je pomenuo i to da će biti čak tri majstorice za fajnal for Evrolige.

- Malo promena u sastavu donelo nam je puno koristi. Znao sam da će biti ovakav meč, pripremili smo se za ovo, apsolutno smo zaslužili pobedu. Sledi peti meč, sve je otvoreno. Nadam se da ćemo iskoristi prednost domaćeg terena za šta smo se borili i zaslužili ga kroz ligaški deo sezone. I nadam se da nećemo ponoviti greške koje smo pravili u prvoj i trećoj utakmici serije

(Telegraf.rs)

Video: "Da je bilo tako, ja bih još bio trener Zvezde": Obradović otkrio šta mu je jako falilo na klupi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    4. maj 2024 | 09:27

    Опет Пантер. Док је био у нормалном клубу, био је сав свој...откако је ту где јесте, баш и није сав свој...с ким си, такИ си...

  • Brk

    4. maj 2024 | 10:35

    I ja sam čuo da kiša loše utiče na psihičke bolesnike pa vidim da je to apsolutno tačno jer su franjevci počeli da se javljaju i buncaju naavno oprt o nekim samo njima znanim šampinjonima i ostalim glupostima koje niko osim njih ne razume...

  • B4k

    4. maj 2024 | 10:32

    Nas su za upaljace hteli da izbace...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA