Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ovo znači da Virtus odustaje od Evrolige: Zvezda i Partizan dobili odlične vesti nakon 1. meča finala?

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije još poznato...

  • 1
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako je došao kraj sezone, sve je više priča oko mesta u Evroligi iduće sezone, tačnije, da li će Zvezda i Partizan otići u najjače evropsko takmičenje? Iako postoje određene sumnje, jedna vest iz Italije bi mogla da obraduje navijače i jednih i drugih.

Naime, generalni direktor Evrolige Paulijus Motiejunas je nedavno u intervjuu za španski "AS" izjavio da ne zna koje će ekipe igrati u Evroligi, a da Valensija, Virtus, Alba, Partizan i Zvezda, da svako ima po 20 odsto šanse da igra u Evroligi.

Ipak, među ovom petorkom, dogodila se i jedna reklo bi se ključna stvar. Virtus iz Bolonje je ostao bez svog glavnog sponzora "Segafredo Zanetija", koji im je bio glavni, a ujedno i naslovni sponzor.

Segafredo Zaneti je izdao saopštenje u kom je istakao da će ovog leta prekinuti saradnju, dok saopštenje prenosimo u celosti.

- Kompanija Segafredo Zaneti S.p.A lider u industriji kafe, danas objavljuje odluku da ne obnovi sponzorski ugovor sa Virtusom koji ističe u junu 2024. godine. Ova odluka je donesena nakon nedavne revizije poslovne strategije i marketinga koja je pokrenuta nakon promene vlasničke strukture Grupe, sa ciljem ubrzanja rasta brenda Segafredo na različitim međunarodnim tržištima.

- Segafredo Zaneti namerava da usvoji nove strategoije kako bi ojačao prestiž brenda, zadržavajući njegovu reputaciju izvrnosti u industriji kafe, angažujući se da svojim potrošačima pruži jedinstvena i visokokvalitetna iskustva, uvek sa fokusom na zadovoljstvo kupca.

Samim tim što su ostali bez sponzora, da li ovo znači da će Virtus i odustati od Evrolige.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos poslao jaku poruku navijačima: "To je moj posao i ja ću to uraditi verujte mi!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    14. maj 2024 | 20:26

    Pisite nam malo o sinocnjoj utakmici finala aba lige o onim faulovima bez kontakta i o 42 slobodna bacanja to je mnogo bitnije posto takvim desavanjima pored fudbala koji smo skoro ugasili gasimo i kosarku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA