Vreme čitanja: oko 1 min.

Paulijus Motiejunas zabrinuo Zvezdu i Partizan: Otkrio ko će gotovo sigurno dobiti "vajld kartu"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo može biti priga za večite...

  • 11
Paulijus Motiejunas Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

Crvena zvezda i Partizan se ternutno nalaze u neprijatnoj situaciji, pošto na neki način Evroliga ovog leta odlučuje njihovu sudbinu.

Paulijus Motiejunas je u društvu sa Dejanom Bodirogom govorio o tome ko će biti učesnik Evrolige naredne sezone, odnosno pričao je o sastanku sa Virtusom iz Bolonje.

- Trebalo bi da gledamo na kratke i duže staze. Kratkoročno moramo da biramo, imamo pet klubova i jedan od njih je Pariz, koji želimo da zadržimo u ligi, ali to je za sada samo za jednu godinu. Posle toga gledamo da podeliko "vajld karte" na duže staze. Trenutno ne analiziramo mesta i nove suvlasnike. Model sa "vajld kartama" trenutno je lakše monetizovati i načiniti da nastavimo da rastemo. Tako smo se dogovorili sa klubovima. Sa Virtusom smo imali sastanak, video sam projekat oko arene, neverovatno je šta rade. Odlični ljudi vode klub, stvarno dokazuju da su za nivo Evrolige i zaslužuju šansu da nastave. Govoreći to, tako i ostalih pet klubova koje sam spomenuo zaslužuju - rekao je Motiejunas.

Prema rečima direktora Evrolige, može se reći da Virtus gotovo ima garantovano mesto i nešto nepredviđeno treba da se desi da bi se to stanje promenilo.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jović otkrio: "Ja navijam za Zvezdu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde

    25. maj 2024 | 19:06

    Ne ložite se. Valensija igra EK sledeće sezone a realno bi trebala Alba. Zvezda i Partizan igraju ako plate po 750 hiljada evra. Glupo je što ABA šampion mora da plati, kao grobar kažem. Čiča miča, gotova priča.

  • Baćevac

    25. maj 2024 | 20:26

    Pišam se na takav cirkus od evrolige

  • terza1.

    25. maj 2024 | 19:02

    Zna se da FMP sigurno neće igrati EL.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA