≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraz lica vlasnika Panatinaikosa kada je shvatio da osvaja Evroligu je nešto najjače što ćete videti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Janakopulos u elementu

  • 8
Dimitris Janakopulos Printskrin: Sport klub

Košarkaši Panatinakosa osvojili su titulu u Evroligi, pošto su u spektakularnom finalu savladali Real Madrid i na kraju čak i ubedljivo slavili sa 95:80.

Real je u jednom momentu imao 14 razlike i nema sumnje da su se tada svi navijači Panatinaikosa koji su bili u većini uplašili.

Međutim, četa Ergina Atamana uspela je da napravi veliki poreokret i fenomenalnom igrom i odbranom u drugom poluvremenu su došli do titule.

Čovek koji je sve ovo omogućio navijačima Panatinaikosa, jeste vlasnik ovog kluba, Dimitris Janakopulos, koji je uložio više od 30 miliona u renoviranje tima, doveo je trenutno verovatno najboljeg trenera Evrope u ovom trenutku, koji ima osvojene tri od poslednje četiri Evrolige.

Takođe je doveo i skupa i ozbiljna počanja, Kostasa Slukasa, koji je bio svojevremeno legenda Olimpijakosa, Matijasa Lesora, Kendrika Nana, Dinosa Mitoglua...

Tim je neverovatno uklopljen, videla se hemija i velika energija između igrača i trenera Atamana, ali i samog Janakopulosa, koji je često bio najveći navijač svoje ekipe i stresno je preživljavao svaki meč.

Sada je konačno mogao da se opusti, pa je u jednom momentu snimljen kada je faktički meč već bio rešen, a njegov izraz lica govori više od hiljadu reči.

(Telegraf.rs)

Video: Avramović potezom oduševio Lesorovu suprugu: Pogledajte šta je uradio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oki

    26. maj 2024 | 23:39

    Koliko para je ulozio u tim a koliko je zaradio osvajanjem koja je svrha ja zalim ovog coveka ako je sve iz svog djepa dao kes

  • Tinas

    27. maj 2024 | 02:06

    Niste ni pokazali izraz lica.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA