≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksej Pokuševski donacijom podržao akciju Partizana za otplatu poreza, pomogao i Duško Pijetlović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Oklahome poznat je kao veliki navijač crno-belih

  • 48
Aleksej Pokuševski Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Košarkaški klub Partizan pre dva dana započeo je akciju "Jedan Partizan imamo" kojoj je cilj da se sakupi novac za otplatu poreskog duga u visini od oko 7.000.000 evra.

Od samog početka su se u akciju donacijama uključili mnogobrojni navijači, kojima su obećane i nagrade u vidu majica sa potpisima svih igrača ukoliko na namenski račun uplate minimum 3.000 dinara, kao i članska karta za narednu godinu.

Kako je predsednik kluba, Ostoja Mijailović naveo, svaki član Upravnog odbora takođe će izdvojiti veliku sumu novca kako bi dug što pre bio otplaćen, a vrlo brzo su počeli da se uključuju i brojni sportisti kojima je Partizan u srcu.

Između ostalog, prema dostupnim informacijama, Aleksej Pokuševski je takođe donirao određenu sumu novca i tako pomogao akciju, a zajedno sa njim se uključio i proslavljeni vaterpolista, Duško Pijetlović.

Košarkaš Oklahome je poznat kao veliki navijač Partizana i bio je gost na nekoliko utakmica Partizana ove sezone. On je prema nezvaničnim informacijama uplatio 10.000 dinara na ime akcije za otplatu poreskog duga.

Podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je u svom jučerašnjem istupu na TV "Prva" rekao da očekuje da predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović već danas uplati 500.000 evra na račun države koji su sakupljeni tokom akcije u prethodna dva dana.

(Telegraf.rs)

Video: Direktor KLS bez odgovora na to zašto se nisu pojavili predstavnici Partizana. To je pitanje za njih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    21. april 2023 | 16:20

    10.000 din....jel ovo neka zajebancija? Ako ja uplatim 100$ ocu izaci na ovom portalu kao vest za naslovnu stranu????

  • Cobi

    21. april 2023 | 16:31

    I ja bih voleo da imam firmu, da ne plaćam porez godinama, (a za to vreme lepo živim i provodim se), a onda kad postane gusto da mi komšije i prijatelji pomognu uplatama da isplatim dugovanje. Za koje se manje firme sa mogo manjim dugovanjima zatvaraju i plene.

  • Miko

    21. april 2023 | 15:53

    Bruka za Partizan da gradjani placuju dug

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA