≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Panter dao kapitenski savet igračima Partizana: "Igrajte do kraja! Možemo da dođemo do pet mečeva protiv njih"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kevin je na konferenciji istakao da sitnice odlučuju

  • 0
KK Partizan Kevin Panter Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana igraju u utorak prvu utakmicu plej-ofa Evrolige protiv Real Madrida u "Vizink Centru" u španskoj prestonici. Igrači sutra putuju u Madrid gde će uveče odraditi trening pred meč.

Svoje mišljenje i viđenje situacije pred duel dao je i kapiten Kevin Panter na konferenciji za medije održanoj u "Štark Areni". Kaže da ima iskustva sa ovakvim mečevima.

- Moramo da poštujemo plan igre, imam iskustvo, igrao sam ovakve serije. Ključ je da pratimo plan, da budemo disciplinovani, da budemo svoji, da verujemo u sebe, to je ključno, da verujemo kao cele godine. Nema tu mnogo šta da se priča.

Pritiska nema. Pokušaće Partizan da se drži zajedno kao ekipa.

- Cele godine je isto, ne osećam nikakav pritisak, nastavićemo da se držimo zajedno, da igramo i to je to.

Pokušaće da Panter kao kapiten da poneki savet saigračima.

- Uzimamo neke delove iz prošle utakmice, da vidimo šta treba da unapredimo. Možemo da igramo protiv njih pet mečeva. Sitnice odlučuju. Bio sam u sličnoj situaciji sa Armanijem, imao sam 2:0 u seriji, pa su izjednačili. Moj savet kao kapitena je - igrajte do kraja, to je glavni savet, ne samo ove godine, nego da se igra dok semafor ne pokaže nulu. Dešavalo nam se da igramo 37 minuta kako treba, pa da u poslednja tri minuta da se raspadnemo. Moramo da igramo do samog kraja. Oni su jak tim, moramo da igramo. Moramo da podignemo nivo igre.

Košarka u plej-ofu je dosta drugačija.

- Ovo je neka druga vrsta košarke, mentalno, fizički, neko dobro i novo iskustvo sigurno. Značiće nam to što ulazimo u meč sa Realom sa ovoliko samopouzdanja.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari zaustavili Lesorov auto i opkolili ga: Francuzovi roditelji u kolima posmatraju u čudu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA