Vreme čitanja: oko 1 min.

Cene u šopu Reala od kojih boli glava: Dres skoro 100 evra, čaša "staje" 10, a običan termos vredi 35

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasno je da Madriđani dosta rade na marketingu, a i da im se sve ovo isplati

  • 10
FK Real šop Foto: Telegraf.rs

Svaka poseta Madridu ne može da protekne bez ulaska na legendarni Santijago Bernabeu, dom fudbalera Reala.

Iako malo udaljen od samog centra španske prestonice, stadion Reala privlači toliku količinu ljudi da je oko njega samog neretko i daleko veća gužva nego u centru grada.

Posetioci Santijago Bernabeua mogu da unapred zakažu i popularnu turu oko stadiona, koja košta 15 evra i najavljuje se putem interneta. Tom prilikom obilazi se i ogroman muzej koji se nalazi u okviru samog objekta.

Međutim, impresivno zdanje je sada “opkoljeno” čeličnim mašinama koje mi daruju novi, impresivan izgled spolja. Majstori vredno rade kako bi sklopili poslednje delove ove krupne slagalice.

Za to vreme, zvanična prodavnica Reala koja se nalazi na samom stadionu je krcata. Ali cene vam se, gotovo izvesno neće baš dopasti na prvi pogled…

Bez potrošenih 10 evra, teško ćete izaći iz ove prodavnice. A neke stvari koštaju i preko basnoslovnih 100-200 evra.

Krenimo redom, najjeftinije stvari su privesci i pernice, koje se mogu nabaviti po ceni od oko 10 evra, ali zato već kod posebnih termosa sa logom Real Madrida morate da platite barem 25 evra, ili 35 ako je u pitanju veća verzija.

Daleko skuplja je zvanična oprema ovog kluba, a dres možete da nabavite po ceni od “samo” 95 evra. Trenerke su i daleko skuplje, pa se njihova cena kreće između 120 i 15o evra. Tu je i oprema za mališane.

Popularni medvedići koštaju toliko da "odbijaju" ljude da priđu i dohvate se za novčanik, pošto i oni vrede 35 evra, dok čaše za uspomenu možete naći za 10-15 evra.

(Telegraf.rs)

Video: Smailagić puca od samopouzdanja pred Real: Grobari će se oduševiti njegovom najavom utakmice!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    25. april 2023 | 08:54

    Hahahahaha, cuj dres skoro 100 € i boli glava! Pa kod nas dres kosta 100€, sta je to, kada kod njih boli glava?!!!

  • ?

    25. april 2023 | 09:26

    Super,ako mozete da posetite prodavnicu KK Partizan pa da uporedite cene.I naravno njihova primanja i nasa pa ce te videti da ima i "skuplje"

  • Miki

    25. april 2023 | 09:27

    Kupio sam Barseloninu trenerku u njihovom šopu pre 10 godina,oprana milion puta,nosena po suncu i dalje izgleda kao nova. Ovde kod nas kupim za 40-50 evra falš,posle 3 godine mozes da je nosis samo kad menjas ulje na kolima koliko se ofuca. Isplati se skroz kupiti original pogotovo sto je trenerka kluba i ne moze da zastari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA