≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

E, ovo je Željko Obradović: Trener Partizana otkrio šta je prvo rekao igračima u svlačionici posle pobede

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crno-beli će u Areni odlučivati o prolazu dalje

  • 27

Video: Željko Obradović otkrio šta je prvo rekao igračima u svlačionici posle pobede

Košarkaši Partizana pobedili su Real na gostovanju u Madridu 89:87 u prvom meču četvrtfinalne serije Evrolige.

Posle meča, trener Partizana Željko Obradović je istakao da je njegov tim odigrao dobar meč.

- Dobar meč, oba tima su mogla da pobede. To je košarka. neke stvari se dešavaju u poslednjim sekundama. Zaista sam srećan kako se tim borio tokom 40 minuta.

Potom, prokomentarisao je i igru Kevina Pantera za španske medije.

- To je bila njegova odluka. Ovo nije Kevinu prvi put, a nadam se da nije ni poslednji. Igrao je jako dobro, zato je neverovatan igrač, donosio je dobre odluke. Atmosfera je bila neverovatna danas, želim da se zahvalim ljudima u Madridu, kao i publici koja je došla da bodri Partizan, želim da im se zahvalim.

Potom, Obradović je odgovarao na pitanje srpskih medija.

- Najpozitivnije je što smo pobedili. Lepota košarke je ono što krase ovu utakmicu. Mnoge stvari se dešavaju u zadnjim sekundama, i našem vođstvu., koš i faul za njih. Onda, lopta dolazi Kevinu koji je igrač koji je mnogo puta do sada odlučio utakmicu. Generalno, ekipa se borila i na tome sam najzadovoljniji.

- Imali smo neki plan za utakmicu, koji je pormeećen što je Smailagić rano dobio Faulove, u drugom poluvremenu Zek. Ali, našli smo način da ne trpimo. Real Madrid je ozbiljna ekipa. Imali smo problema u postu, primili smo dosta problema iz igre jedan na jedan. Problem je bio i skok. Na kraju smo završili utakmicu zahvaljujući šutu za tri poena.

- Imali su devet poseda više od nas. To bi moralo da izgleda neuporedivo bolje. U drugoj utkamici mislim da bi trebalo da igramo bolje i neuporedivo pametnije. Najpozitivnija je ova pobeda i hvala ovim divnim ljudima koji su došli. Najpozitivnije od svega je što imamo dve utakmice u našoj Areni. Serija je otvorena, nemamo ni jedan razlog da mislimo da smo previše uradili. Igramo protiv tima koji je jedan od glavnih favorita da osvoji Evroligu.

- Neki igrači su unosili agresivnosti. Madar je bio važan ui drugom poluvremenu svojom agresivnošću. Kada se dobije ovakva utakmica treba čestitati celom tima.

Obradović je čestitao i odbojkašima na tituli.

- Čuo sam i da su odbojkaši osvojili titulu, čestitam im n atituli. čestitke Janjiću na svemu što radi. Bili smo pre koliko, svratio je do nas, imali smo razgovor. Čovek koji je posvećen poslu.

Potom, Obradović je istakao da nema opuštanja u sledeće meču pošto se u Areni igraju dva meča.

- Najveću grešku koju bismo mogli da napravimo jeste da igramo opuštenije sledeću utakmicu. To je prvo što sam rekao igračima u svlačionici. Sledeća utakmica je ključna.

(Telegraf.rs)

Video: Još navijača Partizana u Španiji: Iz Beča preko Majorke do Madrida

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stef

    25. april 2023 | 23:56

    Nije najmanje 2 meča već možda i samo jedan meč, ukoliko bude 0:2 posle sledeće utakmice 😉

  • Pg.

    26. april 2023 | 00:54

    Iako sam teski zvezdas CESTITAM ISKRENO, potrudi se rumenoglu pa stuci te Meskatelerose jos jednom na njihov teren a u arenu odigraj trening utakmisu za 3:0 i odradi ih da zaborave kako se zovu i okle su. Cudo si Čacanine !!!

  • Crvena je moja krv

    26. april 2023 | 08:57

    Čestitam rumenko, pokazao si da si majstor ove igre, uživao sam gledajući ovu utakmicu, želim vam samo jednu utakmicu u Areni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA