≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanu novac donirala dva ministra, Rasim Ljajić, Pavlović, Filipović: Evo koliko su uplatili

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skuplja se ozbiljna cifra posle nekoliko dana akcije

  • 3
KK Partizan Branko Ružić Husein Memić Rasim Ljajić Filip Filipović Saša Pavlović Foto-montaža: Marko Jovanović, Nikola Tomić, MN PRESS/Ivica Veselinov, ATA Images./Antonio Ahel, Tanjug/Zoran Lazarević, Tanjug/Strahinja Aćimović, KK Partizan

Košarkaši Partizana od 20.45 u Madridu biju prvu od dve bitke protiv Reala ove nedelje u okviru plej-ofa Evrolige, a dok se izabranici Željka Obradovića na terenu bore za istorijski uspeh i plasman na Fajnal for Evrolige, navijači se bore da pomognu klubu da se reše teškog balasta u vidu duga za porez.

Klub je na inicijativu navijača pokrenuo akciju prikupljanja novca za otplatu poreza, a ona je naišla na oduševljenje armije crno-belih navijača, koji su za kratko vreme skupili ogromnu svotu novca. U samo prva dva dana skupljeno je preko 500.000 evra, a cifra je sada znatno veća.

Na sajtu "Jedanpartzanimamo.rs" mogu se videti i tabele, gde su javno prikazani donatori. Neki su odlučili da budu anonimni, a neki su stali imenom i prezimenom iza svoje uplate.

Među onima koji su javno uplatili novac su članovi uprave Partizana, političari, bivši igrači... Među njima su ministar prosvete Branko Ružić, ministar turizma Husein Memić, kao i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije, Rasim Ljajić.

Od poznatih Grobara, tu su i Saša Pavlović, koji je takođe podržao akciju, ali i Filip Filipović, naš legendarni vaterpolista.

U tabeli sa donacijama može se videti da je Branko Ružić uplatio 146.579 dinara, Rasim Ljajić je uplatio 50.000 dinara, a Filip Filipović 35.200 dinara, dok su Memić i Pavlović kroz anonimne donacije.

Trenutno je na prvom mestu anonimni donator koji je uplatio 12.000.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Video: "Ajde na pivo Ostoja": Grobari zvali predsednika Partizana na piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve ludo

    25. april 2023 | 21:32

    Ruzic...146.579din. Jesu li mu vratili 1 din kusur ili je brojao do dinara?.....Cirkus.

  • CX

    26. april 2023 | 10:48

    Ružić dao celu platu, lako ce sad ovaj mesec sa plati režije, klopu? Porez

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA