Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zašto ne bi Partizan dobio i drugu utakmicu?": Šćepanović ne potcenjuje Real, ali veruje u crno-bele

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradska ekipa mora da zaboravi prvi meč

  • 0
Vlado Šćepanović Foto: Marko Jovanović

Bivši član Partizana Vlado Šćepanović kaže da ga uopšte ne iznenađuje što su crno-beli u Top 8 fazi Evrolige, a da je tu najvažnija kockica trener Željko Obradović koji je i u velikoj meri zaslužan za pobedu protiv Reala u prvoj utakmici serije u Madridu.

- Kao prvo, plasman u Top 8 po mom mišljenju nije iznenađenje. Samo ime Željka Obradovića, roster govori o ambicijama Partizana. Ekipa je pravljena za velike stvari. Ono što je jasno i što se potvrdilo – ne pravi se sistem preko noći. Ali, ova ekipa Partizana je dokazala moć i kadra je da igra na fajnal-foru - rekao je Šćepanović za crnogorski Lobsport.

Šćepanović tvrdi da je glupo potcenjivati Real Madrid, ali da je za beogradsku ekipu najbitnije da odmah zaboravi prvi meč i da se usredsredi na sledeći susret koji se igra već u četvrtak.

- To je ključ u ovakvim serijama. Što prije zaborave, to će biti bolje za njih. Veliki je uspjeh, ali zašto ne dobiti i drugu utakmicu. Igralo se na jednu loptu, očekujem da i druga bude ista takva. Real je velikan, nema opuštanja - jasan je Šćepanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA