≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Škuletić došao da bodri Pantera i drugove u Madridu: "Moja ljubav prema Partizanu je neupitna"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Veliki broj navijača Partizana našao se u "Vizink Centru" u Madridu, a među njima se našao i nekadašnji fudbaler crno-belih, Petar Škuletić

  • 7

Košarkaši Partizana ostvarili su veliku pobedu protiv Reala u Madridu, i vode sa 1:0 u seriji u okviru top 8 faze Evrolige

Veliki broj navijača Partizana našao se u "Vizink Centru" u Madridu, a među njima se našao i nekadašnji fudbaler crno-belih, Petar Škuletić.

- Moja ljubav prema Partizanu je neupitna. Od malena, to se zna. Došao sam zbog utakmice, da gledam i obećao sam i kumu da ću doći da gledam ako prođemo u top 8, nije važno gde se igra. Eto, srećom igralo se u Madridu i super je ispalo. Prva utakmica, pobeda, i presrtećni smo. Adrenalin nas radi, i sad je već sve moguće, da idemo do kraja, pa ćemo da vidimo - počeo je Škuletić.

KK Partizan - KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Istakao je nekadašnji napadač Partizana da je bio van sebeu trenutku Panterove trojke.

- Kako da komentarišem. Bio sam van sebe kad je dao i ne mogu ni da se setim više momenta. Presrećan sam stvarno. Ponosan sam na ovo što oni rade ove sezone, i k0liko su nas usrećili. Ovo je stvarno za poštovanje. Prva utakmica je dobijena, koja je bila i najvažnija da se taj brejk napravi, i zato smo i došli. Sve je super, sve ide dobro. Verujem i nadam se, ali još nije vreme za pravo radovanje.

Istakao je Škuletić da se slavilo posle meča.

- Slavilo se oko hale sa Grobarima. Slavili smo svi. Neizmerna sreća i ponos veliki. Svaka im čast.

KK Partizan, Kevin Panter Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ipak, "prizeman" je Škuletić kada je reč o narednim mečevima.

- Pa dobro, 2:0, lako je to reći. Koliko je realno dobiti Real u Madridu dva puta za tako kratko vreme, ali posle ove prve utakmice, mislim da je psihološki momenat na našoj strani. Naravno, što da ne, što da ne dobijemo, ali kažem, čini mi se da je naš cilj ispunjen, da se napravi brejk, a u Beogradu je druga priča.

Istakao je Škuletić da u slučaju plasmana crno-belih na "fajnal-for", planira i posetu Kaunasu.

- Ne bih da pričam unapred, ali naravno, i to imam u planu. Iskreno da kažem, jedva čekam u Areni da se igra, a za dalje ćemo da vidimo.

KK Partizan - KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Na pitanje da li Partizan može do pehara Evrolige, Škuletić je bio optimističan.

- Naravno da može. Sad je već sve moguće. Pre sam verovao, možda i navijački onako, ali sad već posle ovoga, mislim da možemo da dobijemo svakog.

Kada je reč o planovima za budućnost, vreme će pokazati.

- Za sad bih da odmaram i da uživam, kao trenutno što radim, a vremenom ćemo videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    26. april 2023 | 16:26

    Dao je trojku za pobedu, to razumem, to mu je posao na kraju, 1/8 finala, prva utakmica, ne razumem otkud postade preko noći najpopularnija ličnost u Srbiji , više se čak ne koristi reč Partizan nego "panter i drugovi" , pokreću se ankete da li da igra za Srbiju, zbog čega, zbog nekoliko dobrih utakmica, i trojke realu za pobedu , besmisleno.

  • Jovan Kecovic Cacak

    26. april 2023 | 17:15

    Majstore SKULETICU,kao stari parizanovac , sa puno emocija a i dosta razumevanja,mnogo ti hvala za ovakav komentar Partizana. Ko zna razumece,ko nezna nek'mu je bogu pomoci.

  • Uros

    26. april 2023 | 16:35

    Dodji malo da ih gledas kako pokusavaju da igraju jednu cudnu igru sa loptom koja se zove fudbal 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA