≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ražnatović otkrio budžete večitih za sledeću sezonu i poručio: "Partizan iz 1992. bi sada bio poslednji u EL"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Tada je bilo 14-16 utakmica, sada je 40. Sve je drugačije", poručuje Ražnatović

  • 12
Miodrag "Miško" Ražnatović Foto: Nikola Tomić, KK Partizan, KK crvena Zvezda

Najpoznatji srpski košarkaški agent Miodrag "Miško" Ražnatović dao je jedan intervju za "Basketnjuz" u kom je govorio o aktuelnoj situaciji u Evroligi!

Takođe, Ražnatović je tokom razgovora priznao da očekuje da će Crvena zvezda i Partizan u najmanju ruku imati slične budžete sledeće sezone - najverovatnije i veće

- Ne mogu da vam dam tačan odgovor, ali informacije koje imam je da hoće. U najgorem scenariju, ostaće slične. Koga će dovesti? Da li će biti srećni da imaju Kampaca ili Vildozu? Ne znam. Ali, to nije samo za jednu godinu. Neće se vraćati na prethodne budžete. Biće ozbiljni i sledeće godine. Oboje - rekao je Ražnatović koji se potom dotakao Partizana:

- Ono što se dešava u Partizanu je potpuno ludo. Karte su veoma skupe, ali niko ne pita za cenu. Ljudi ih samo kupuju. Verujem da, baš kao što je i njihov predsednik rekao, bi napunili i fudbalski stadion da mogu da igraju tamo. Nikada nisam očekivao da će igrači kao Kampaco, Ledej, Panter ili Naneli igrati u Srbiji. ALi, hvala Bogu pa su ovde i košarka je tema broj jedan u Srbiji. Ne politika – košarka. Mogu samo da zamislim kako će biti kada se kroz nekoliko nedelja Zvezda i Partizan sastanu u finalu regionalne lige.

Srbija - Grčka, Košarka Foto: Nikola Tomić

Dao je Ražnatović i zanimljiv komentar na paralelu kada je u pitanju generacija crno-belih koja je 1992. bila prvak Evrope.

- Da tadašnji Partizan igra u današnjoj Evroligi, oni bi bili poslednjeplasirani uz dužno poštovanje za sjajne talente kao što su Saša Đorđević ili Predrag Danilović. Tada je bilo 14-16 utakmica, sada je 40. Sve je drugačije, potpuno drugo takmičenje i sport. Očigledno, ovo je najbolja godina u istoriji srpske klupske košarke jer oba tima imaju izuzetne budžete, doveli su odlične igrače i trenere. Uzbuđenje u gradu je nikada veće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SaNDzAK AiRLiNES

    27. april 2023 | 12:40

    Miško ne lupetaj !!! Danilovic,Djordjevic,Rebraca !!! Jesil ti .... ?!?!

  • .....

    27. april 2023 | 12:41

    Ajde realno pricano razumem partizan ali zvezda mi nije jasna svake godine ista prica i na kraju tutu i opet kao svake videcete vi ovo vi ono 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

  • Sreten KV

    27. april 2023 | 12:43

    Misko u pravu, nadam se da će se njegove reči obistiniti u narednoj sezoni, verujem da će Zvezda i ove godine osvojiti ABA ligu, iako je Partizan bolji nego prethodne sezone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA