Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo koliko je para zaradio Partizan od rasprodatih karata za 3. meč s Realom: Cifra je neverovatna!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ozbiljna svoga novca slila se u kasu kluba iz Humske

  • 17
KK Partizan - KK Real Madrid Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Košarkaši Partizana imaće podršku prepune Arene u trećem meču plej-ofa Evrolige protiv Real Madrida. Kako su crno-beli objavili na svom sajtu, sve karte su rasprodate, a interesovanje je bilo toliko da bi i stadion FK Partizan u Humskoj bio mali za sve zainteresovane.

Mnogi navijači crno-belih žalili su se da nisu mogli da kupe karte, iako su čekali ispred Arene duže od pet sati, kao i da je sistem za prodaju putem interneta pao i da sajtu nije moglo da se pristupi više sati.

Ali, znalo se i pre toga da karata ima malo jer je Partizan prodao mnogo sezonskih karata i da će samo oni najsnalažljiviji i najuporniji uspeti da dođu do vrednog parčeta papira.

Kako saznajemo, crno-beli su samo od prodatih karata za Real Madrid inkasirali neverovatnu svotu novca koja premašuje 300.000 evra.

Ostoja Mijailović je istakao da mu je žao što nije bilo dovoljno karata za sve, ali je istakao i da je ponosan što niko nije dobio besplatnu kartu za Real Madrid.

Podsetimo, drugi meč između Reala i Partizana na programu je od 20.45 u Vizink centru. Partizan vodi sa 1:0 u seriji, a ona se vraća u Beograd 2. maja, kada će pred 20.000 Grobara Partizan ugostiti "Kraljevski klub".

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Partizana šokirani, posle nekoliko sati čekanja dobili samo natpis: "Rasprodato"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    27. april 2023 | 17:34

    Pa super, sad ne mora da se prosi za porez. U zdravlju da potrošite, na porez. E, a zamislite da čovek koji drži recimo pekaru, radionicu, str, sur... zafali mu za porez on izvrne šešir, sedne ispred crkve, isprosi, plati i ćao. Jesam rekla porez?

  • Др

    27. april 2023 | 18:17

    Да ли ће бити довољно за порез?

  • Dragan

    27. april 2023 | 17:45

    Nije vam dobra racunica,ako je bilo 7000 karata a najeftinija je 5500,i da su sve karte prodate za 5500 cifra izadje 330 000 evra,posto su ostale karte skuplje ovde ce uzeti minimum 400 000 evra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA