Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta je sve Partizan dobio sa dva brejka u Madridu: Zbog tuče je ovo palo u drugi plan!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli došli do velikih 2:0 u plej-of seriji i na korak su od fajnal fora

  • 3
KK Partizan; KK Real madrid, Evroliga, Kevin Panter, Mario Hezonja, Zek Ledej Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Partizana napravili su neverovatan rezultat u Madridu, pošto su savladali Kraljevski klub u obe utakmice u Vizink centru na startu plej-of serije i tako došli na korak od Fajnal fora u Kaunasu.

Nažalost, senku na veličanstvenu partiju crno-belih bacila je brutalna tuča igrača, koja se dogodila na minut i četrdeset sekundi do kraja.

Ovaj trijumf doneo je izabranicima Željka Obradovića višestuku korist.

Ono što je najvažnije, Partizan je dobio najmanje dve meč lopte u Beogradu pred svojim navijačima i više od 20.000 Grobara u paklenoj atmosferi u Areni.

Takođe, nije zanemarljiva ni finansijska injekcija od ove dve pobede. Partizan je za dve pobede dobio 75.000 evra. Na to treba dodati i 300.000 evra, koliko su zaradili od rasprodate Arene.

Ali, ono što je najvažnije, Partizan se, kada gledamo samo košarku i izumemo incident koji je svima pokvario doživljaj, pokazao u najlepšem mogućem svetu. Igrali izabranici Željka Obradovića neverovatnu košarku i dobili veliki broj navijača širom Evrope, pa su se javili i mnogi poznati košarkaši i velike zvezde u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Video: Dante Eksum na štakama napustio halu u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA