≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte brutalnu tuču košarkaša Partizana i Reala: Nije se znalo ko koga bije!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna situacija pred kraj meča u Madridu

  • 31
Tuča Printskrin: Twitter.com

Žestoka tuča viđena je u Madridu tokom meča između Reala i Partizana, i to pred sam kraj meča, pri vođstvu Partizana od 15 razlike, na minut 42 sekunde do kraja.

U klinč su ušli Kevin Panter i Serhio Ljulj, umalo je došlo do tuče između njih dvojice, a ubrzo su se u sve umešali i ostali košarkaši.

Došlo je do opšte tuče na parketu.

Jabusele je bio najagresivniji, on je odmah krenuo u obračun, sevale su i pesnice, prštalo je na sve strane, a onda su usledilo i upadanje trenera obe ekipe.

Takođe je i Gabrijel Dek počeo da udara pesnicama igrače Partizana.

Najdeblji kraj izvukao je Dante Eksum, koji je bačen na parket rvački od strane Jabuselea, koji je izbačen momentalno iz hale, a Eksum nije mogao da stane na noge posle sukoba, pa ostaje da se vidi koliko će biti povređen.

Pogledajte šta se tačno dogodilo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    27. april 2023 | 23:08

    Nek sad aplaudiraju hezonji i Musi kad dođu ovde 😂😂😂😂 Koliko sam ponosan što sam CIGAN !!!! ZVEZDA JE Život ostalo su sitnice!!!

  • Gde je objektivnost?

    27. april 2023 | 23:15

    Niste trebali da stavljate video ako cete kriviti samo igrace Reala... A reakcija Pantera? A zaletanje i pesnicenje Exuma koji je i zapoceo sve ovo? A onda Lesorov zahvat bez razloga, sa ledja naravno... Sad lepo po 3-4 sa obe strane kazniti, dokle bre vise ulicarsko ponasanje?

  • cz

    27. april 2023 | 23:15

    Cudno, Obradovic koji dosao kao Isus, stalno nesto pametuje kako treba smiriti tenzije, a njegovi igraci najgori, stalno se tuku …hmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA