≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gazda Panatinaikosa napao Evroligu: "Svi na svetu se smeju zbog onoga što se desilo na meču Real - Partizan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Janakopulos smatra da su kazne bile blage

  • 21
Dimitris Janakopulos Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos žestoko je napao Evrtoligu zbog, kako on smatra, blagih kazni koje su izrekli košarkašima Reala i Partizana zbog tuče!

Kontroverzni Grk smatra da je on tokom svih ovih godina mnogo više kažnjavan za manja dela, te se obratio javnosti puten Instagrama.

- Želim da im odgovorim kao osoba koja je platila 300.000 evra zbog jednog posta na instagramu kada su mi turski navijači vređali porodicu. Kao osoba koja je platila 120.000 evra jer nisam bio poslušan prema Evroligi, kojem je zabranjeno da ide na utakmice zbog kazni Disciplinske komisije - poručio je Janakopulos i dodao:

- Kao osoba koja je platila 1.700.000 evra ličnih, a ne klupskih kazni, zbog mog instagram naloga i navodnih uvreda na račun Evrolige. Kako da se osećam danas kada svi na svetu smeju Evropskoj košarci zbog onog što se desilo na utakmici Real – Partizan?

Podsetimo, posle tuče u Madridu, Evroliga je kaznila Jabuselea sa pet mečeva neigranja, Gabrijela Deka sa jednim, Kevina Pantera sa dva i Matijasa Lesora sa jednom utakmicom pauze. Takođe, oba tima moraju da plate po 50.000 evra.

- Šta sada da radim? Kako da se osećam? Da li iko u Evroligi ili Disciplinskoj komisiji razmišlja o tome? Koju mi poruku šaljete? Sledeći put neću psovati, neću ismevati, nego ću početi da udaram ljude. Da li je to poruka koju mi nudite ovim kaznama za jučerašnje događaje? U ono doba 250.000 ljudi je pratilo moj instagram nalog. Ono što znam, Evroligu gledaju milioni ljudi, 20-50-100 miliona širom sveta.  Mislim da nešto ovde nije u redu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. april 2023 | 22:30

    Mislim da je čovek u pravu. Evroliga je ovde očigledno želela da nađe kompromis kako odluka ne bi drastično uticala na pobednika a i da se vidi da kažnjava

  • Ostoja

    28. april 2023 | 23:32

    Nema pravde nigde na sveti... Sve je lepo rekao a ja cu samo podsetiti da je Teodosic za vredjanje sudije dobio 3 utakmice!!! Pametnom dosta

  • Miki

    29. april 2023 | 00:16

    Apsolutno se slažem sa ovim čovekom. Da je tuča izbila na nekoj drugoj utakmici razvalili bi ih od kazni ali Real.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA