Vreme čitanja: oko 1 min.

Vladimir Stojković pomogao Partizanu da plati porez državi: Evo koliko je novca donirao košarkaškom klubu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji golman crno-belih priključio se akciji "Jedan Partizan imamo"

  • 43
Vladimir Stojković Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Partizan pokrenuo je akciju "Jedan Partizan imamo" u kojoj je cilj prikupljanje novca za otplatu poreskog duga. Crno-beli su već sakupili ozbiljnu svotu od 1,5 miliona evra, prema poslednjem preseku koji je obelodanio prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

Crno-beli za porez duguju 7 miliona evra, a akcija prikupljanja novca trajaće još dve nedelje. Pošto je posle 10 dana od početka akcije skupljeno 1,5 miliona evra, sasvim je sigurno da će cifra biti značajno veća i da će crno-beli znatno rasteretiti svoje obaveze prema državi na osnovu pomoći od strane navijača.

Mnogi poznati navijači priključili su se akciji, pa su tako novac donirali bivši igrači, političari, ali i mnogi fudbaleri crno-belih.

Tako je Aleksandar Mitrović dao donaciju koja je ušla u Top 10, a to je 5.000 funti. Pored njega, još jedan bivši fudbaler Partizana je pomogao, u pitanju je golman Vladimir Stojković, nekadašnji kapiten crno-belih.

On je donirao 100.000 dinara i njegova objava je javna na sajtu u tabeli gde se prikazuju donatori.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor uživa u pesmi navijača: Ovo je fenomenalno, čoveče

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    29. april 2023 | 14:50

    Ljubomorni Cigani. Mi ćemo naš porez platiti kad tad ovako ili onako. To što su banke i država ovoj ciganiji oprostili preko 15 miliona evra niko ne spominje. Sad se hvale kako KK CZ uredno izmiruje obaveze a neće da kažu da to nije KKCZ nego FMP 2.

  • Dragan Zečević

    29. april 2023 | 13:46

    Skupljaju novac da sportski klub plati porez??? Pa što nije platila do sada? Ovi na vrhu imaju pun džep novca od taj porez, a očekuju narod da im plati porez.

  • Gola Istina

    29. april 2023 | 13:46

    Bolje nekom bolesnom ili sto nema da je dao nego daje ovima sto ptave dug, ti sto su napravili dug trebaju iz svog dzepa da plate, to sve rade zato sto nista nije privatno, onda bi vlasnik to morao da plati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA