≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ludilo! Igrao + na igrače Partizana i Reala, trebalo da padne tiket, a onda mu je tuča donela novac

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neko je na kraju i profitirao od sukoba košarkaša u Madridu

  • 11
Tiket i tuča Reala i Partizana Foto-kolaž: Profimedia/AFP/BURAK AKBULUT, Privatna arhiva

Finiš meča između Partizana i Real Madrida u drugom meču plej-ofa Evrolige obeležila je skandalozna tuča, zbog koje je meč prekinut na minut i 40 sekundi do kraja i registrovan pobedom Partizana i aktuelnim rezultatom u momentu prekida od 95:80.

Epilog je da su posle toga kažnjena po dva igrača Partizana i Reala. Iz Partizana je Kevin Panter suspendovan na dva meča, a Matijas Lesor na jedan, dok su iz Reala suspendovani Geršon Jabusele na pet i Gabrijel Dek za jedan meč.

Suština je da je zbog svega ovoga izgubila košarka. Fenomenalna partija i dvostruki brejk Partizana su pali u drugi plan, a čitava košarkaška javnost pričala je o sukobu. Takođe, tu se povredio i Dante Eksum, koji je i dalje neizvestan za nastavak serije.

Ali, ima i onih koji su iz čtave ove situacije izašli kao dobitnici. Telegrafu se javio čitalac koji nam je poslao i zanimljiv tiket koji je odigrao za drugu utakmicu Reala i Partizana.

On je odigrao + poene za četiri igrača Partizana i jednog igrača Reala. Igrao je na Kevina Pantera, Dantea Eksuma, Alena Smailagića, Matijasa Lesora iz Partizana, kao i na Gabrijela Deka iz Real Madrida.

U momentu prekida prošli su samo Eksum i Smailagić, koji su probili granicu poena, dok su Panter i Lesor bili u igri, pošto je Panteru nedostajalo tri poena, a Lesoru dva, dok je Dek gotovo izvesno trebalo da padne, jer mu je nedostajalo sedam poena da pređe granicu.

Gotovo sigurno bi ovaj tiket pao da je meč nastavljen, ali je zbog tuče kladionica registrovala sve igrače koji nisu premašili granicu kvotom 1. Zbog toga je ovaj tiket bio dobitan na kraju samo pukom srećom.

Doduše, dobitak mu nije bio onakav kakav je bio da su prošli svi tipovi, ali i ovako je zaradio fin "džeparac", dok bi da je meč bio nastavljen ostao bez 725 dinara koliko je uložio.

Tiket, Partizan, Real Madrid Printskrin: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno: Eksum za Telegraf o tome da li će igrati treći meč, videćemo, ko zna...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • evropa diktira ( tempo) ili diktatura

    29. april 2023 | 15:58

    Da li sam dobro razumeo? Panter neće igrati naredna dva meča? Lesor neće igrati jedan naredni meč? Ljulj i ostali igrači Reala napravili sr..nje i sad imaju šansu za prolaz dalje Ko je ovde lud? A ko želi da Real prodje dalje? Ništa mi nije jasno, možda sam tupson jbg

  • Luka

    29. april 2023 | 17:38

    Opario se čovek, nema šta.

  • Dante

    29. april 2023 | 17:12

    Španci su minut do prekida dotučeni kao nikad pre,sve je bilo unapred isplanirano da naprave tuču,i isprovociraju ključne igrače Partizana. Upravo se dogodilo da se izbace iz stroja kljucni igrači Partizana za naredna dva susreta u Beogradu.U tome su uspeli. Zaboravili da su motivi za sportsku osvetu na strani Partizana,i Spanci nisu svesni šta ih čeka u Beogradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA