≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od kazne za Jabuselea: Košarkaš Reala ponovo na parketu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, ispostavilo se da su čelnici "kraljevskog" kluba oprostili francuskom centru prestup na meču protiv crno-belih, s obzirom da se on našao na parketu na meču 30. kola ACB lige protiv Saragose

  • 14
Guerschon Yabusele, Geršon Jabusele Foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pomalo neočekivane vesti stižu iz Madrida. Naime, iako je bilo nagovešteno da će Real, nezavisno od Evrolige, sprovesti istragu i kazniti Geršona Jabuselea za divljanje i rvački zahvat nad Danteom Eksumom,ali čini se da su stvari nešto drugačije.

Ipak, ispostavilo se da su čelnici "kraljevskog" kluba oprostili francuskom centru prestup na meču protiv crno-belih, s obzirom da se on našao na parketu na meču 30. kola ACB lige protiv Saragose.

Kako je "Marka" ranije pisala, čelnici Reala su planirali da kazne Jabuselea zbog "narušavanja imidža kluba", ali je danas objavljeno da je on u sastavu za meč protiv Saragose, i da će moći da pomogne timu.

Uz Jabuselea, na parketu se našao i Gabrijel Dek, koji je takođe kažnjen, jednom utakmicom suspenzije zbog tuče sa igračima Partizana. Naravno, kazne se odnose samo na utakmice u Evroligi.

Podsetimo, Jabusele je kažnjen sa pet utakmica suspenzije od strane Evrolige, zbog divljačkog zahvatanad Danteom Eksumom, koji je kao posledica toga, završio sa povredom , ipod znakom pitanja je za meč u utork u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Navijač Reala ubeđen u prolaz Partizana: Nemoguće je pobediti u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    30. april 2023 | 13:18

    Sad se vidi da je to sve bila režija i bacanje prašine u oči ,nije mi jasno kome treba ova euroliga i ko će posle ovoga da veruje u regularnost i da ulaže u nju.

  • Dex

    30. april 2023 | 14:40

    Samo navijači Partizana nemaju prava da pričaju nekome o tučama,i kaznama! Oni su se stalno tukli, sa Hemofarmo dva puta trebali su svi da budu izbačeni iz košarke doživotno a posebno Šuput i Milojević, nego ste svi kratke pameti pa brzo sve zaboravite!.....

  • Dragan czv

    30. april 2023 | 15:41

    Sta tu nije jasno, Sve je to uradjeno sa predumisljajem, Iznervirati Pantera, povrediti Egzuma, a za Lesora svi znamo da ce da se umesa, Oslabljeni Partizan za sledece 2 utakmice, tavarez se vraca i racunica je prosta. Zalosno sta se desava, Da je to partizan i zvezda uradila dobili diskvalifikaciju na najmanje 3 godina. Nadam se da ce pravda pobediti i da ih lepo isprasite iz Beograda za 3:0. Srećno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA