≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Partizana spremaju posebnu strategiju za meč sa Realom: Madriđane očekuje šok na predstavljanju?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkašima Reala neće biti sve jedno

  • 43
Partizan i Panatinaikos, koreografija navijača u Areni Foto: MN Press

Košarkaši Partizana igraju ovog utorka treći meč plej-of serije protiv Real Madrida, a kako se utakmica približava, navijači su sve kreativniji u strategijama kako da na najbolji način "doskoče" gostima za sva dešavanja u Španiji. 

Naime, posle incidenta u Madridu, kada je došlo do opšte tuče, Evroliga je izrekla, po mnogima, neprikladne kazne, koje su više pogodile crno-bele koji nisu izazvali ceo incident. Tako, Kevin Panter će propustiti sledeća dva duela, Lesor je kažnjen sa jednim mečom, a Dante Eksum je povređen. Sa druge strane, Serhio Ljulj, koji je izazvao incident, prošao je bez kazne, a Jabusele je suspendovan sa pet utakmica, dok je gabrijel Dek dobio jedan meč "pauze".

Shodno svemu viđenom, i trener crno-belih Željko Obradović, kao i predsednik kluba Ostoja Mijailović, apelovali su na fer i sportsko navijanje. Uz to, stiglo je i upozorenje da bi i najmanji incident mogao da izazove pražnjenje tribina.

S obzirom na okolnosti, navijači ne miruju, pa se po društvenim mrežama ređaju ideje koje bi uticale da se Real "uplaši" i na pravi način oseti atmosferu sa tribina. Tako, jedan od predloga jeste "gromoglasna tišina".

Naime, kako su svi koji dolaze na megdan Partizanu navikli na buku, navijači smatraju da je vreme za "šok".

- U potpunosti podržavam ideju GROMOGLASNE tišine na prozivci igrača Reala. Ionako će biti podeljene crne majice svima... Crno + muk i gaće će im same spasti. A nakon toga, probinaje svih decibila - jedan je od navijačkih predloga.

Drugi su dodali da bi mogao da se napravi i pano sa slikom velike metle koji simbolizuje "čišćenje" i pobedu od 3:0 u plej-od seriji.

Za sada, nije poznato koju će tačno taktiku crno-beli primeniti, a sve će biti poznato u utorak od 20.30 kada počinje meč Partizana i Reala u Areni.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksaaaaaaa: Košarkaši Partizana kolektivno viču Avramoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop Cira

    1. maj 2023 | 08:36

    U tekstu postoji jedna velika laz ne razumem novinare koji toliko ostrasceni i pristrasni. Ljulj nije izazvao nikakav incident i zato nije kaznjen, on je napravio faul kakav vidjamo cesto na utakmicama i koji je sudija odsvirao. Incident je pokrenuo Kevin Panter krenuvsi na Ljulja pesnicom. Nije ga udario ali od toga je sve pocelo, iskljucivi krivac za sve je KEVIN PANTER.

  • Гробар 1966

    1. maj 2023 | 09:33

    Само без инцидената молим! Једа чекају да нас избаце !

  • Miile

    1. maj 2023 | 09:44

    12 komentara i sve od komšija sa deponije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA