Vreme čitanja: oko 1 min.

PARTIZAN SPREMAN DA ZAVRŠI SERIJU: Samo jedna kladionica na svetu drži ubedljivo najveću kvotu na crno-bele!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan dočekuje Real Madrid – da li je ovo kraj plej-of serije?

  • 9
Dante Eksum, KK Partizan, KK Real Madrid, Evroliga Foto: 900/Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

Odbrojavanju je kraj – danima se piše o plej-of seriji koju igraju Partizan i Real Madrid i sada je konačno vreme za treći, možda i odlučujući meč.

Crno-beli će večeras u beogradskoj Areni dočekati „kraljevski klub“ i to nakon vrlo interesantna dva meča u Madridu. Jasno je da je sada Partizan u sjajnoj poziciji s obzirom na rezultatsku prednost, ali ipak neki detalji brinu navijače.

Definitivno će u ovom duelu Partizan biti oslabljen neigranjem Matijasa Lesora i Kevina Pantera, razlozi su dobro poznati, ali ako neko zna kako da se nosi sa pritiskom – onda je to defintiivno Željko Obradović!

Istakao je trofejni stručnjak da veruje u svoj tim, a sigurni smo da isto misle i verni navijači crno-belih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Meridianbet (@meridianbet_rs)

Kao što znate – sportska kladionica Meridian je već sve tikete koji su bili odigrani sa igrom da Partizan pobeđuje Real Madrid u seriji 3:0 rezultovala kao dobitne, a sada su tu i kvote za treći duel.

Iako dolazi na vruć teren, očekuje se znatno bolja igra Reala, pa je kvota na pobedu “kraljevića” 1.55, dok je kvota na trijumf domaćina 2.55.

Meridian Eksum Foto: Meridian / Promo

Jasno je da navijači drže palčeve četi Željka Obradovića, a ako ste među njima – iskoristite sjajne kvote za novi crno-beli tiket i istražite zanimljiv SPECIJAL IGARA na istoj adresi.

I ne zaboravite – pre toga registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBOROŠLICE od 1.000 + 1.000 RSD za sport i slot!

* Napomena: kvote su podložne promenema.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    2. maj 2023 | 09:35

    Nedostaju nam par kljucnih igrača ali opet imamo sjajan sastav , i imamo publiku sto je najvažnije .Meridian ima vrhunsku kvotu i poguracemo naše danas

  • VukNbg

    2. maj 2023 | 10:10

    Iskreno voleo bih da ih partizan oduva iako nisam njihov navijac,samo zbog onoga sto se desilo u Madridu.Ovo se igra u lajvu,a meridian ima najjace uzovo kladjenje

  • Apa

    2. maj 2023 | 13:51

    Za Srbiju ...za Real..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA