≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od dočeka Grobara za igrače Reala: Kraljevski klub mirno stigao u hotel, policija ih sprovela "do sobe"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostaje pitanje - da li će košarkaši Reala mirno spavati ove večeri

  • 13

Postojalo je dosta mogućnosti i priče oko dočeka Grobara za igrače Reala, ali ipak, do toga nije došlo. Košarkaši iz Madrida su sleteli u Beograd bez smetnji, dok su stigli i u hotel gde nije bilo nikoga od navijača crno-belih.

Već neko vreme se vodila priča širom društvenih mreža, ali i navijačkih krugova o tome kakav će doček dobiti košarkaši Reala, no ipak, ništa se od toga nije odigralo.

Košarkaši Reala su stigli u Beograd letom koji je malo i kasnio, a od aerodroma do hotela nije bilo nikakvih smetnji, dok su čak i organi reda sklonili transparente sa nadvožnjaka koje su ostavili Grobari za Špance.

Kako je kamera Telegrafa zabeležila i ispred hotela, nikoga od navijača nije bilo, pa su igrači Reala mirno mogli da odu do svojih soba. Ono što je zanimljivo jeste da nema Geršona Jabuselea, koji je dobio pet utakmica kazne, ali je tu Gabrijel Dek, koji je kažnjen jednom utakmicom.

Mere na aerodromu su takođe bile ogromne, pa je policija tamo čekala igrače Reala.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je izgledalo na aerodromu kad su došli igrači Reala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA