≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl na Kalemegdanu: NIS i crno-beli pozivaju navijače na direktan prenos utakmice Partizan – Real Madrid

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Kalemegdanu je zagarantovana dobra zabava

  • 0
KK Partizan Foto: Cordon Press / ddp USA / Profimedia

Kompanija NIS i KK Partizan obezbedili su za sve simpatizere crno-belih direktan prenos utakmice između KK „Partizan“ i KK „Real Madrid“ koja se održava večeras u Štark areni. Za sve one koji nisu u mogućnosti da prate meč uživo, gledanje utakmice omogućeno je večeras na otvorenim terenima na Kalemegdanu, od 18.30 časova.

Sve navijače koji se odluče da prate meč svog omiljenog kluba večeras sa Kalemegdana očekuje dobra zabava uz ritam DJ muzike.

Treći duel crno-belih i kraljevskog kluba u okviru Top 8 faze Evrolige zakazan je za večeras sa početkom u 20.30 časova, a u prve dve utakmice „Partizan“ je odneo pobedu, što znači da ih još jedan trijumf deli od odlaska na „Fajnal 4“. U slučaju plasmana na F4, navijače na Kalemegdanu očekuje iznenađenje.

Neka Kalemegdan večeras bude u crno-beloj boji! Dođite da u što većem broju podržimo partizanovce na putu ka osvajanju Evrolige!

KK Partizan Nis Foto: PR

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA