≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari zapalili Kalemegdan: Pogledajte piro šou navijača Partizana koji nisu imali kartu za Real

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki broj navijača crno-belih putem video bima pratio duel sa "kraljevskim klubom"

  • 3
Grobari, Kalemegdan Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Za sve one koji nisu uspeli da se domognu karte za meč sa Realom, čelnici Partizana obezbedili su zajedničko gledanje utakmice za navijače na Kalemegdanju!

Partizan je odlično otvorio treći četvrtfinalni duel sa "kraljevskim klubom", imali su dvocifrenu prednost na kraju prve deonice, što je očigledno imalo uticaja i na Grobare na Kališu.

Niame, sudeći po fotografijama sa lica mesta, navijači Partizana su na najpoznatijoj srpskoj tvrđavi napravili spektakularan piro šou.

Podsetimo, Partizan trenutno ima 2:0 u seriji i u slučaju da pobedi ići će na fajnal-for. U slučaju da Real dobije, četvrti meč će se igrati u četvrtak - takođe u Areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    2. maj 2023 | 22:00

    Blago nama što nismo u EU. Ovoliko dima alal bi pljuštale kazne nebi im palo na pamet više ni šibicu da upale. Koliko se normalan svet bori da ne zagadjuje životnu sredinu toliko se duplo više u Srbiji zagadjuje da sami sebe ubijamo sa smećem i izduvnim gasovima i dimom i svim i svačim. Ekološka katastrofaa

  • Igor Grobar

    2. maj 2023 | 23:32

    Samo jedan klub samo jedan grad samo Partizan samo Beograd na.na.na.na njega volimo njega bodrimo njemu pevamo napred Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA