≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Promenili su odbranu, Tavares je dominirao": Anđušić otkrio uzroke poraza Partizana od Reala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, veruje bek crno-belih da njegov tim već u četvrtak može do F4

  • 2

Jedan od retkih košarkaša Partizana koji se pojavio pred medijima, posle poraza od Reala, bio je iskusni bek Danilo Anđušić koji je meč završio sa šest poena.

Osvrnuo se Anđušić na sve ono što se dešavalo tokom meča sa "kraljevskim klubom", odnosno šta je presudilo da crno-beli izgube meč.

- Mislim da stvarno nismo odigrali lošu utakmicu. Borili smo se svih 40 minuta, dali smo sve od sebe, sjajno otvorili meč, poveli sa velikom razlikom, međutim, oni su promenili odbranu i nismo se baš snašli u nekim trenucima. Tavares je krenuo da dominira u reketu, što je doprinelo da se oni vrate u igru i drže egal do samog kraja. Sad da se smirimo, odmorimo glave i vidimo šta da popravimo do sledeće utakmice - rekao je Anđušić koji se dotakao i navijača:

- Žao nam je što ih nismo obradovali, bila je sjajna atmosfera. Milion puta sam rekao da nam navijači daju vetar u leđa, uvek nam je krivo kada ih ne obradujemo. Imaće priliku još jednom da nas podrže u četvrtak.

Na pitanje da prokomentariše povratak Matijasa Lesora u postavu, Anđušić je rekao:

- Lesor će nam značiti u rotaciji pod košem i, pre svega, tom duelu sa Tavaresom. Verujem da možemo do pobede u četvrtak i da završimo seriju. Sigurno da bismo prihvatili 2:1 pred četvrti meč da nam je neko ponudio pre.

(Telegraf.rs)

Video: Džanan Musa, Serhio Ljulj i kažnjeni Gabrijel Dek samo protutnjali bez reči pored novinara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    3. maj 2023 | 06:40

    Pa Andjusic rece da ce da obuce Panterove patike i popijedi😂😂😂

  • Vxc

    3. maj 2023 | 08:12

    E moj Anđusa, nemas kvaliget ni za Mornar realno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA