≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Smailagić nije klonuo duhom posle poraza u 3. meču: "Kad nam se vrate dva ključna igrača..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Partizana uveren da će Partizan prikazati bolju igru nakon

  • 1
Alen Smailagić Foto: Telegraf.rs

Košarkaš Partizana Alen Smailagić rekao je posle trećeg meča u Areni da su se igrači borili uprkos tome što su bili oslabljeni neigranjem dva ključna igrača, kao i da će povratkom Lesora i Pantera minutaža moći bolje da se raspodeli, a samim tim će to pogodovati i igri Partizana.

- Mi smo se borili do samog kraja, to je publika mogla da primeti od samog starta. Kad nam se vrate dva ključna igrača, mislim da ćemo imati mnogo više sreće i da ćemo biti mnogo bolje organizovani, biće mnogo bolja raspodela minuta i automatski će biti mnogo lakše za tim i samu našu igru - rekao je Smailagić.

On je istakao da je to što je Partizan i bez dva toliko bitna, možda i dva najbitnija igrača, Kevina Pantera i Matijasa Lesora igrao s Realom na jednu loptu, pokazuje da je Partizan tim i da može bez svakoga.

- To znači da smo ekipa i da možemo da igramo bez svakoga, da bodrimo jedni druge, da čuvamo leđa jedni drugima, uvek ćemo da se borimo i da damo sve od sebe i da će to da se prikaže kroz rezultate i borbenost - zaključio je Smailagić za klupski Jutjub kanal KK Partizan.

(Telegraf.rs)

Video: Iako je Partizan izgubio, na Kalemegdanu bakljada Grobara: Veruju u pobedu u sledećem meču

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA