Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaš Reala u šoku povodom tragedije koja je zadesila Srbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija ispred sutrašnje utakmice

  • 1
Najdžel Vilijams-Gos Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaš madridskog Reala i nekadašnji igrač Partizana Najdžel Vilijams-Gos oglasio se povodom tragedije koja se danas dogodila u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Pre nego što je pričao o protekloj i utakmici koja tek sledi, Amerikanac je stavio košarku u drugi plan.

-Pre nego što budem govorio o četvrtoj utakmici, prvo bih želeo da uputim saučešće porodicama čija su deca nastradala jutros u pucnjavi u jednoj školi. Obavestili su nas o tome na sastanku pre treninga. Kao otac jednog, plus još jednog deteta koje dolazi, saosećam sa porodicama i zajednicom koja je ostala pod uticajem ovog događaja. Nadam se da će ljudi moći da se podignu posle ovakvog strašnog događaja, to je prva stvar koju sam želeo da kažem- rekao je Vilijams-Gos, prenosi "Mocart sport".

Amerikanac se, između ostalog, nadovezao na to kako je doživeo povratak u Beograd.

-Od sekunde kada sam kročio na parket, bilo je jako emotivno za mene. Prvi put sam kročio pred Partizanove navijače, svi znaju koliko ljubavi i poštovanja imam prema Partizanu u kojem sam započeo profesionalnu karijeru. Definitivno je bilo emotivno za mene i jako mi je bilo lepo da igram u ovakvoj atmosferi- istakao je Gos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гробар 1966

    3. maj 2023 | 21:10

    Ок! Ал ниси морао баш да убодеш ону тројку минут пред крај!Куртоазија, ал разумем! Ти си ипак професионалацкао и многи други! Посао је оисао а љубав нешто друго!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA