Vreme čitanja: oko 1 min.

Barselona prva otišla na Fajnal for: Srušili Žalgiris i u Kaunasu za metlu, vraćaju se u Litvaniju za 16 dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Katalonski klub je upisao sve tri pobede u plej-of seriji

  • 0
nikola mirotić Foto: MN Press

Košarkaši Barselone prvi su učesnici Fajnal fora u Kaunasu, a samim tim i potencijalni rivali Partizana u polufinalu, pošto su večeras savladali Žalgiris u Litvaniji i time kompletirali metlu u plej-of seriji - 66:77.

To znači da će se vratiti na isto mesto za tačno 16 dana kada se igraju polufinalne utakmice. Žalgiris je danas pokušao da da sve od sebe da produži seriju, ali je na kraju masa "zelenih" navijača morala kućama tužnih izraza lica.

Prelomna je bila završnica treće četvrtine kada je Barsa uspela da se odlepi na 16 poena prednosti i da tu razliku potom sačuva sve do samog kraja.

Najefikasniji košarkaši u redovima Barselone bili su Česi - Tomaš Satoranski i Jan Veseli sa po 14 poena, dok je na drugoj strani blistao Edgaras Ulanovas sa 13 poena i devet skokova.

Podsetimo, polufinale Fajnal fora igra se 19. maja, a finale i meč za treće mesto 21. maja u Kaunasu. Barselona u polufinalu čeka pobednika serije Partizan - Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić o masakru u školi: "I ja sam otac dvoje dece..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA