≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jan Veseli odao počast žrtvama masakra na Vračaru tokom intervjua za Evroligu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, košarkaši Barselone su prva ekipa koja se plasirala na fajnal for Evrolige, i to sa ubedljivih 3:0 u seriji protiv Žalgirisa, a jedan od najefikasniji na meču bio je upravo Veseli, koji je uz Satoranskog, ubacio 14 poena za svoj tim

  • 0
Jan Veseli Printscreen: Twitter/ @EuroLeague

Čitava Srbija ostala je zavijena u crno nakon stravičnog masakra koji se dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Poruke saučešća porodicama žrtava dolaze sa svih strana sveta, a među njima se našao i košarkaš Barselone i nekadašnji igrač Partizana, Jan Veseli.

On je tokom intervjua za Evroligu, nakon utakmice, odao počast svim žrtvama stravične tragedije.

- Želeo bih da kažem još jednu stvar. Sve moje molitve su usmerene ka Beogradu, posvećene svim žrtvama koje su stradale u pucnjavi. Sve moje molitve idu njima - rekao je Veseli posle meča.

Podsetimo, košarkaši Barselone su prva ekipa koja se plasirala na fajnal for Evrolige, i to sa ubedljivih 3:0 u seriji protiv Žalgirisa, a jedan od najefikasniji na meču bio je upravo Veseli, koji je uz Satoranskog, ubacio 14 poena za svoj tim.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je hiljade Beograđana odalo počast onima koji su stradali u krvavom piru u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA